Shadow

Cele mai bune 25 de companii aeriene low cost din lume

AirlineRatings.com, site-ul global de evaluare a produselor și siguranței companiilor aeriene, a anunțat în cadrul premiilor sale anuale Airline Excellence Awardsprimele 25 de companii aeriene low-cost pentru 2023Interesul puternic al publicului pentru călătorii la prețuri accesibile a determinat echipa de evaluare să identifice primii 25 de operatori din acest segment dintre cele aproape 365 de companii aeriene pe care le monitorizează

În acest an, AirlineRatings.com a extins selecția companiilor aeriene low-cost de la 20 la 25 pentru 2023, ca urmare a solicitărilor industriei de a-și extinde ratingul.

Pentru a face această evaluare, AirlineRatings ia în considerare o gamă largă de factori, inclusiv incidente grave, accidente mortale recente, audituri ale industriei aviatice și ale organismelor de guvernare, profitabilitate, inițiative de siguranță de top din industrie aviatice și ale organismelor de guvernare, profitabilitate, inițiative de siguranță de top in industrie, evaluarea expertă a formării piloților și vârsta flotei.

Potrivit lui Geoffrey Thomas, liderul echipei AirlinRatings.com, aceste companii aeriene se remarcă în industrie și se află în prima linie în ceea ce privește siguranța, inovarea produselor care îmbunătățesc experiența pasagerilor și lansarea de noi aeronave. 

Cele mai bune 25 de companii aeriene low cost din lume
Vuleing, compania aeriană low-cost al grupului IAG.

Top 25

În acest an, AirlineRatings.com și-a extins selecția companiilor aeriene low-cost de la 10 la 20 de companii aeriene pentru 2023 din cele 385 pe care le monitorizează, ca urmare a solicitărilor industriei de a-și extinde ratingul.

În cazul companiilor aeriene low-cost, toate îndeplinesc la fel de bine criteriile de calificare și, prin umare, au fost aranjate în ordine alfabetică: AirAsia*, Allegiant, Bonza, Cebu Pacific, EasyJet, Eurowings, Flair, FlyDubai, Frontier, GOL, Indigo, Jet2, JetBlue, Jetstar, Norse Atlantic, Peach, Ryanair, Scoot, Spririt, Southwest, Transavia, TUI, Vietjet, Vueling, Wizz Air.

Redactorul-șef al AirlineRatings.com, Geoffrey Thomas a declarat că fiecare dintre aceste companii aeriene are un record de siguranță bun și s-au evidențiat semnificativ pe piețele lor respective.

„De la Southwest Airlines, care a inițiat revoluția low-cost în anii 1970, la Flair și Bozna, care au redefinit produsul low-cost, fiecare companie aeriană a avut o contribuție majoră la călătoriile la prețuri accesibile.

Top 10 este alcătuit din companii aeriene din Europa, EasyJet și Ryanair; din Asia-Pacific, AirAsia, Jetstar, Scoot și Vietjat; în timp ce din Americi, se alătură pionierului Southwest, Flair, Frontier și Spirit, „Toate excepționale”, a spus Thomas.

În plus, toate companiile aeriene alese au un istoric bun în materie de siguranță și de incidente sau au finalizat Auditul de Siguranță al Asociației Internaționale de Transport Aerian (IOSA).

A se cit de asemenea:

Topul 25 al celor mai bune companii aeriene din lume până în 2023

Cele mai sigure companii aeriene din lume în 2023

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.