Shadow

Blue Diamond va administra cel mai vechi hotel din Cuba

Blue Diamond Resorts, divizia hotelieră a Sunwing Travel Group, a anunțat că va opera din noiembrie hotelul Inglaterra din La Havana Vieja (Old Havana), cel mai vechi din Cuba

 

Acest lucru a fost anunțat de directorul de comunicare al Blue Diamond Resorts din Cuba, Miguel García Nuñez, în declarații la Radio Habana Cuba, unde a avansat și alte noutăți ale lanțului, precum administrarea și comercializarea Hotelului Royalton Habana Paseo del Prado, primul din lanțul sub acel brand din oraș

 

Așezarea emblematică, declarată Patrimoniu Cultural al Umanității și Monumentul Național al Cubei, se află într-una dintre cele mai turistice zone din Havana, cel mai vizitat punct din țară. 

 

Și-a deschis porțile pe 23 decembrie 1875, este situat pe Paseo del Prado, la câțiva pași de Capitoliu și de Teatrul Mare Alicia Alonso, și în fața popularului Parc Central. 

 

Printre oaspeții săi iluștri se numără și fostul prim-ministru britanic Winston Churchill, care s-a cazat în instalațiile sale în decembrie 1895, când se află în Cuba ca și corespondent de război. 

Hotelul Inglaterra.

 

Progres în Cuba

Dar extinderea lanțului canadian nu se termină aici. În septembrie, Regis va începe să funcționeze și sub brandul Mystique, destinat segmentului de adulți, potrivit García Nuñez. 

 

El a mai subliniat că tot în noiembrie, Blue Diamond va prelua controlul exclusiv al hotelurilor din Cayo Largo del Sur, deținute de Gran Caribe, precum și al rețelei de servicii gastronomice și magazine. 

 

În ceea ce privește Royalton Habana Paseo del Prado, compania informează că unitatea, deținută de Gaviota Tourism Group, are 250 de camere, trei restaurante și baruri și o piscină infinită pe acoperiș, care are vedere la Golful Havana și la Castillo de San Salvador de la Punta. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.