Shadow

Vânzările grupului german de turism FTI au crescut cu 10%

Grupul german de turism FTI a realizat o cifră de afaceri de 4,1 miliarde de euro în exercițiul financiar 2022-2023, ceea ce reprezintă o creștere de 10%, a anunțat compania cu o săptămână înainte de târgul ITB Berlin.

În cadrul conglomeratului FTI Group operează mai multe companii, printre care FTI Touristik, 5vorFlug (călătorii last minute), agenția de închirieri auto Drive FTI, compania de gestionare a destinațiilor Meeting Point International, precum și brandurile hoteliere Labranda Hotels & Resorts, Lemon & Soul, Managed by MP Hotels si Club Sei. În total, acestea însumează peste 120 de companii din întreaga lume.

FTI Group, cu sediul central în München și filiale în Austria, Elveția, Franța și Țările de Jos, are peste 11.000 de angajați.

Compania subliniază că beneficiază de creșterea cererii și de noile tendințe din acest sector.

fti
Karl Markgraf, CEO al FTI Group. Sursă: FTI.

Early booking

Compania este „optimistă” în ceea ce privește vara viitoare. „Campaniile noastre de early booking au fost bine primite de clienți, iar rezervările pentru sezonul următor sunt deja foarte promițătoare. În prezent, ne confruntăm cu o creștere procentuală de două cifre a numărului de plecări în timpul verii, comparativ cu anul precedent”, rezumă Karl Markgraf, CEO al FTI Group.

Pentru întregul exercițiu financiar 2023/24, „ne așteptăm să creștem vânzările si profiturile pentru actualul exercițiu financiar 2023/2024 cu un procent de două cifre față de exercițiul financiar precedent”.

În plus, „Grupul FTI a reușit chiar să reducă ajutorul pentru coronavirus din fondul de stabilizarea economică printr-o rambursare extraordinară”, a adăugat compania.

FTI Group va expune săptămâna viitoare la ITB din Berlin unde va ocupa standul 201 din sala 25.

Mai multe informații în:

Agențiile germane solicită claritate cu privire la FTI si consideră că există riscul de neplată

FTI înregistrează un nivel istoric de rezervări în avans pentru vară

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.