Shadow

Turismul de lux va ocupa un loc important la ITB Berlin 2024

La viitoarea ediție a ITB Berlin 2024, unul dintre principalele târguri pentru sectorul turistic european, turismul de lux se poziționează ca protagonist de necontestat. „Casa luxului”, situată în emblematicul centru expozițional al zonei Marshall Haus din Berlin, se pregătește să fie epicentrul acestui aspect exclusivist al turismului, în perioada 5-7 martie

Această secțiune a expoziției a fost concepută ca un spațiu de schimb si de afaceri fără precedent pentru actorii cheie din turismul de lux. Cu trei zone de expoziție proiectate cu meticulozitate, The Garden, The Nest și The Gallery, se așteaptă ca House of Luxury să devină punctul de întâlnire preferat al furnizorilor și cumpărătorilor internaționali de turism de lux.

Turismul de lux va ocupa un loc important la ITB Berlin 2024
Turismul de lux va beneficia de o atenție specială la ITB Berlin 2024. Sursă: Messe Berlin.

Programul „Home of Luxury” promite o experiență îmbogăţitoare, oferind posibilitatea de a discuta cele mai recente tendințe și evoluții în turismul de lux, de a participa la evenimente exclusive și, mai ales, la evenimentul „Meet the Media”. Acesta din urmă, conceput pentru a facilita întâlnirile dintre furnizorii de turism de lux și mass-media din domeniul luxului și al stilului de viață, va avea loc în momente cheie din timpul expoziției.


ITB Berlin, care din 1966 s-a impus ca cel mai important târg de turism din lume, își va continua moștenirea și în 2024, oferind o platformă de neegalat pentru discutarea provocărilor și oportunităților actuale și viitoarele de turism, sub tema „Pionieratul tranziției în turism și călătorii”. „Casa luxului” promite să fie o componentă cheie a acestei ediții, subliniind importanța și dinamismul segmentului de turism de lux din industrie.

Mai multe informații despre ITB Berlin 2024:

ITB va fi rebranduit și va rămâne un târg B2B

Cele 6 schimbări care vor îmbunătăți halele de la ITB Berlin 2024

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.