Shadow

Uber adaugă rezervarea de zboruri în aplicația sa, făcând pasul spre modalitate

Uber a adăugat o funcție de rezervare a zborurilor în aplicația sa, deocamdată doar în Regatul Unit. Capacitatea va fi extinsă la toți utilizatorii britanici în următoarele săptămâni și va fi disponibilă pe piața britanică, în întregime, în aceasta vară. Platforma nu a dezvăluit dacă aceasta va fi lansată și în alte țări. 

Pentru această inițiativă, Uber se bazează pe tehnologia Hooper, una dintre cele mai utilizate aplicații de călătorii din America de Nord, care ii va permite să ofere produsele fintech ale agenției de turism online, precum Prize Freeze sau Flight Disruption Guarantee, printre altele, potrivit portalului Phocuswright, o firmă specializată în cercetarea pieței de turism.

Uber adaugă, de asemenea, funcții suplimentare care valorifică capacitățile de analiză a datelor istorice de zbor ale Hopper. Loren Kosloske, director al departamentului de creștere a călătoriilor și produse noi al Uber, a explicat că noua funcțiune pentru utilizatoroferă o hartă a prețurilor care arată modificările prețurilor zborurilor pe parcursul unei luni sau săptămâni, precum și o predicție a prețurilor care arată când și cu cât se pot modifica tarifele.

Pe lângă rezervările de zboruri interne și internaționale, Uber oferă în Regatul Unit conținutul său multimodal în aplicația sa, care include Uber Boat by Thomas Clippers, călătorii cu trenul pe National Rail, Eurostar, National Express, Megabus, Heathrow Express, un serviciu adăugat mai recent, precum și închirieri de mașini.

Noua funcționalitate de zbor face parte din obiectivul Uber de a deveni o soluție completă de călătorie multimodală, de la ușă la ușă. 

Andrew Brem, directorul general al Uber UK,  a declarat: „Perfectă atât pentru cei care călătoresc în interes de afaceri, cât si pentru turiști, noua noastră funcționalitate va face ca rezervarea și gestionarea călătoriilor cu avionul să fie simple și fără stres, procesul de rezervare putând dura doar un minut în aplicația Uber”.

Alte servicii Uber:

Uber oferă plimbari cu sania în Laponia

Uber vrea să devină un hub de activități la destinație

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.