Shadow

Uber oferă plimbări cu sania în Laponia

Uber Sleigh, prima plimbare cu reni disponibilă pentru rezervare exclusiv în aplicația Uber, va pleca de la Apukka Resort din Rovaniemi, transportând pasagerii printr-un peisaj pitoresc acoperit de zapadă în pădurile din Laponia, casa lui Moș Crăciun. Plimbarea care va fi oferită doar în perioada 12-18 decembrie, durează două ore și este complet gratuită

Disponibilitatea este limitată, așa că familiilor, cuplurilor și călătorilor care doresc să se bucure de această experiență li se recomandă să verifice frecvent aplicația Uber în datele indicate. Rezervările vor fi activitate cu o oră înainte de tur și vor fi acceptate doar două cereri în fiecare zi, pe principiul strict primul venit, primul servit.

Aceasta este cea mai recentă propunere de călătorie a Uber, în concordanță cu filozofia de a invita utilizatorii să-și exploreze orașele, fie prin lansarea de produse adaptate tuturor nevoilor, precum Uber Green, Uber Kids sau Uber Pet; ca facilitarea descoperirii activităților de agrement cu Uber Explore.

A se citi și Uber vrea devină un hub de activități la destinație.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.