Shadow

Topul 5 al brandurilor hoteliere de lux

Hoteluri spectaculoase, cu tot felul de detalii și servicii, situate în cele mai spectaculoase locuri din lume. Așa sunt hotelurile celor mai bune cinci lanturi de lux în 2017, potrivit clasamentului realizat de TopHotelsProject.

Pe primul loc se află Fairmont Hotel & Resorts, care a înregistrat o creștere de aproape 1%, după ce a fost achiziționat de AccorHotels. Cu peste 70 de propietăți în întreaga lume, școala combină arhitectura uimitoare și interioarele opulente cu experiențe unice, care pot fi găsite numai în locuri atât de diverse precum Hawaii sau Shanghai. Portofoliul său include unități precum Savoy din Londra sau Plaza din New York.

Mandarin Oriental Hotels ocupă locul doi în acest clasament, datorită nu numai locațiilor sale, ci și ofertei de wellness pe care o oferă clienților săi. Acesta este urmat de W Hotels, care combină cazare, muzică, mâncare, modă și un nivel ridicat de tehnologie în hotelurile sale.

Fairmont ocupă primul loc al topului 5 mondial ale brandurilor hoteliere de lux.
Fairmont ocupă primul loc al topului 5 mondial ale brandurilor hoteliere de lux.

Pe al patrulea loc se află Aman Hotels & Resorts cu resorts în 31 de destinații din 20 de țări. Unitățile sale de cazare au întotdeauna mai puțin de 55 de camere și nu au recepție, nici lobby sau portari. Are patru muncitori pentru fiecare oaspete.

Topul 5 mondial al brandurilor de lux este completat de Six Senses Hotels & Resorts (11 unități) care combină locuri incredibile cu practici durabile. Compania intenționează să deschidă în acest an în Bali, Cambodgia, Fiji și Turcia, precum și să dezvolte primul său hotel urban în New York, care va fi inaugurat în 2019.

 

Informația de referință este disponibilă pe TopHotelNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.