Shadow

Silversea va aloca 320 de milioane de euro unei nave noi ultraluxoase

Silversea a semnat cu Fincantieri comanda pentru o altă navă de croazieră ultraluxoasă, livrările fiind programate pentru trimestru patru al anului 2021. Contractul are o valoare de peste 320 milioane de euro. Numită Silver Dawn, noua navă va fi o navă emblemă soră cu Silver Muse, care a fost lansată de la șantierul naval Fincantieri din Sestri Ponente (Genova) în aprilie 2017 și a fost primită cu o acceptare mare în rândul oaspeților. Prin urmare, Silversea se angajează să construiască o nouă nava care împărtășește calitățile premium ale Silver Muse

Comanda navei Silver Dawn a avut loc la doar câteva luni după ce linia croazieră a semnat un contract cu Fincantieri pentru construcția lui Silver Moon, o altă navă soră a lui Silver Muse, care va fi livrată în 2020. O parte a planului de extindere a liniei de croazieră, a unsprezecea navă din seria Muse-class, vor consolida „musifierea” strategică a flotei companiei Silversea.

Geamănul lui Silver Muse va naviga în 2021.
Geamănul lui Silver Muse va naviga în 2021.

Silver Dawn va beneficia de același sentiment de intimitate și de opțiuni extinse de cazare în suites care caracterizează toate navele Silversea. Oferind confortul la superlativ și o experiență îmbunătățită la bord, oferind experiențe de călătorie autentice pentru oaspeții Silversea în cele mai spectaculoase destinații din lume.

„După succesul extraordinar al lui Silver Muse, suntem încântați să anunțăm că Silver Dawn va fi a unsprezecea navă care se va alătura flotei Silversea”, spune Manfredi Lefebvre d’Ovidio, președintele Silversea. „Silver Dawn va avea aceleași caracteristici de calitate de care oaspeții se bucură în prezent pe navele noastre de 6 stele. Suntem nerăbdători să primim oaspeți la bord în noiembrie 2021. Visul tatălui meu era să crească flota Silversea la cel puțin 12 nave; astăzi suntem cu un pas mai aproape de a-i îndeplini viziunea”.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.