Shadow

Republica Dominicană autorizează hotelurile să utilizeze până la 80% din camere

Hotelurile din Republica Dominicană pot ocupa până la 80% din camerele lor începând cu această săptămână, potrivit unei rezoluții emise de guvern. Până acum era permisă utilizarea a 70% din capacitate. 

 

Recuperarea turismului în Republica Dominicană face un nou pas, care îi va permite să-și continue îmbunătățirea tarifelor și să genereze mai multe locuri de muncă. 

 

Guvernul a autorizat, printr-o rezoluție din 9 iulie, creșterea capacității pe care o pot folosi hotelurile, de la 70% la 80% din camerele lor. 

 

În luna iunie, hotelurile din Republica Dominicană au atins un grad de ocupare de 57,3%, care a crescut la 68,5% în weekend-uri

 

Acest lucru reflectă faptul că infrastructura hotelieră atingea deja capacitatea maximă. În plus față de relaxarea altor restricții datorate creșterii ratei de vaccinare și creșterii zborurilor din diferite destinații, guvernul Republicii Dominicane a autorizat o extindere a capacității. 

 

Capacitatea permisă în transportul utilizat de companii pentru a-și transporta angajații a fost, de asemenea, extinsă la 80% din locuri, considerând că creșterea capacității va necesita un număr mai mare de muncitori. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.