Shadow

Prima croazieră cu vaccinare va fi destinată turiștilor din Israel

Primele croaziere 100% cu vaccinare – membri ai echipajului și pasageri – vor fi ale Royal Caribbean, care va debuta cu nava Odyssey of the Seas noi itinerarii adaptate pandemiei. Traseele, anunțate din mai, vor pleca din Haifa (Israel) cu destinația Grecia și Cipru, țări care au deja acorduri de coridoare de vaccinare cu Israel. 

 

Există mai multe noutăți: prima croazieră pentru persoanele vaccinate și cu „pașaport sanitar” în modul de bulă transnațională: debutul navei Odissey of the Seas; prima rută Royal Caribbean din Israel; revenirea croazierelor internaționale mediteraneene. 

 

Royal Caribbean International a anunțat împreună cu guvernele din Israel, Grecia și Cipru, că din mai va oferi pasagerilor israelieni – care trebuie vaccinați, în cazul perosanelor cu vârsta peste 16 ani- croaziere de trei până la șapte nopți care vor vizita insulele grecești și Cipru. 

 

Compania de transport maritim a făcut mișcări rapide pentru a profita de bula mediteraneană generată de pașaportul de sănătate convenit între Israel, Grecia și Cipru. 

 

„Suntem încântați să prezentăm croazierele Royal Caribbean din Israel cu cea mai nouă și mai inovatoare navă a noastră, Odyssey of the Seas”, a declarat Michael Bayley, președinte și CEO al Royal Caribbean International și a mulțumit Guvernului Israelului „pentru colaborarea și încrederea lor”. 

 

Premierul israelian Benjamin Netanhayu a declarat că decizia Royal Caribbean „este o expresie semnificativă a încrederii în politica noastră”. 

 

„Acesta este un moment economic și turistic important pentru statul Israel”, a spus Netanhayu; datorită milioanelor de vaccinuri pe care le-am adus, sunt mândru că Israelul este prima țară din lume care a lansat noua navă emblemă a Royal Caribbean”. 

 

Itinerarii, dus-întors de la Haifa, vor include Rodos, Santorini, Mykonos și Pireu (Grecia); și Limassol, Cipru. 

 

Ministrul grec al turismului, Haris Theoharis, și-a exprimat sprijinul pentru toate eforturile de reluare a croazierelor în Grecia și în jurul acesteia. 

 

„Suntem foarte mulțumiți de anunțul de astăzi, deoarece acordul nostru recent de călătorie cu Israel este deja în plin, iar mai mulți oameni vor avea ocazia să aibă experiențe unice în faimoasele noastre destinații și Insulele”, a spus Haris Theoharis

 

Savvas Perdios, ministrul adjunct al turismului din Cipru, a comentat: „Este o onoare să fim prezenți în itinerariul Royal Caribbean în această vară … Ciprul sprijină industria de croazieră și este încântat să ajute industria pe drumul său spre redresare”. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.