Shadow

Operatorii britanici și germani cu rezervările suspendate până la jumătatea lunii iunie

Operatorii de turism britanici și germani au extins din nou data până la care operațiunile vor rămâne suspendate, răspunzând la solicitările guvernelor respective. Atât în Regatul Unit cât în Germania, data stabilită este de 14 iunie

 

În cazul TUI Group, site-ul său pentru TUI UK, care la jumătatea lunii aprilie a stabilit 14 mai pentru pachetele de vacanță, a trecut limita o lună mai târziu. Așa cum am informat în știrea TUI amâna lansarea noilor sale croaziere fluviale până în noiembrie, compania a anunțat că a amânat lansarea TUI Cruises River până la 26 noiembrie și, în general, croazierele până la 31 mai, care acum s-au prorogat pentru 30 iunie. 

 

În Germania, cel mai mare grup european stabilește reducerea pe 14 iunie ca restul marilor operatori turistici din țară, dupa ce ministrul său de externe a anunțat, la sfârșitul lunii aprilie, că interdicția de a călători în timpul liber în alte țări este extinsă cu alte șase săptămâni, la jumătatea lunii iunie. De când a început pandemia, TUI UK a anulat călătoriile pentru aproximativ 900.000 de clienți. 

Agențile au putu deschide la data de 20 aprilie, dar călăatoriile continuă să fie paralizate până la jumăatatea lunii iunie.

 

În Germania sectorul s-a manifestat indignat cu acțiuni în aproape 100 de orașe pentru a cere un „program de salvare” în fața restricțiilor impuse călătorilor. Și este că agențiile au putut să se deschidă încă de luni 20 aprilie, dar activitatea turistică este paralizată, chiar dacă unii angrosiști au deja la vânzare chiar programul pentru vara 2021, potrivit știrii Germania: se desschid agențiile și operatorii se lansează să vândă 2021.

 

În mod similar, în Regatul Unit, Jet2Holidays, menține operațiunile oprite până pe 7 iunie, așa cum am informat în știrea Operatori de turism: fără un acord cu privire la data repornirii, factorul preț începe să apară

 

La rândul său, easyJet Holidays continuă să se concentreze pe vânzarea din vara anului 2021 și chiar EasyJet avansează deja vânzarea de zboruri pentru primăvara anului 2021, vânzări care începuseră în septembrie și a anunțat că va opera peste 47.000 de zboruri în perioda 28 martie și 18 aprilie 2021, oferind o capacitate de peste 3 milioane de locuri. În prezent, în ceea ce privește acest sezon, compania aeriană menține pe site-ul său web mesajul potrivit căruia toate aeronavele EasyJet rămân la sol până la o notificare ulterioară. 

 

În cazul Germaniei, TUI DeutschlandFTIDER TouristikSchauinsland Reisen și Anex Tour – inclusiv diviziile pe care le-a cumpărat de la Thomas CookÖger Tours și Bucher Reisen, s-au alăturat extinderii paralizării operațiunilor până la data de 14 iunie. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.