Shadow

Minor Hotels anunță primul său NH în Australia

Minor Hotels a anunțat primul său hotel NH Hotels din Australia: NH Sidney Airport, un hotel nou construit în valoare de 55 de milioane de dolari australieni (32,7 milioane de euro), care va fi finalizat în 2026, care va costa 55 de milioane de dolari australieni (32,7 milioane de euro), care va fi finalizat în 2026. 

Viitorul hotel va fi situat la câteva minute de aeroporturile naționale din Sidney, fiind o opțiune pentru călătorii corporatiști și de agrement care caută cazare în centrul urban al orașului Mascot.

Hotelul NH Sidney Airport va avea 90 de camere, un restaurant, un lobby bar și spații comune contemporane. Designul general va fi realizat de Bates Smart, una dintre cele mai mari firme de arhitectură din Asutralia.

Minor Hotels anunță primul său NH în Australia
Hotelul nou construit va fi finalizat. în 2026. Sursă: Minor Hotels.

Semnarea contractului pentru NH Hotel Sidney Airport „este o altă etapă importantă pentru grup”, subliniază Minor Hotels, amintind că acest proiect este dezvoltat împreună cu NH Collection Sidney, care își va deschide porțile în 2025, fiind primul său hotel sub brandul boutique NH Collection din Australia.

Craig Hooley, COO al Minor Hotels Australia și Noua Zeelandă, a remarcat NH Hotels „este un brand de profil înalt în Europa și America și suntem încrezători că oferta de servicii calme, urbane și proaspete a NH Hotels va fi foarte bine primită de călătorii australieni”.

Anunțul privind NH Sidney Airport urmează deschiderii primului hotel al brandului în regiunea Asia-Pacific, odată cu lansarea NH Boat Lagoon Phuket Resort în Thailanda, în 2022.

A se citi și Minor anunță primul NH din Asia.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.