Shadow

Minor anunță primul NH din Asia

Minor Hotels a anunțat acordul de management semnat cu Phuket Boat Lagoon pentru a transforma actualul Boat Lagoon Resort de pe insula thailandeză în primul NH din Asia. Firma a fost prezidată de William E. Heinecke, fondatorul și președintele Minor International, compania care deține Minor Hotels. Acest anunț vine după miza Minor Hotels de a crește în Orientul Mijlociu cu brandul său NH Collection

Viitorul NH Boat Lagoon Phuket Resort este situat pe coasta de est a Phuket, în inima renumitei Boat Lagoon, primul port all-inclusive al insulei făcându-l o destinație atractivă pentru călătorii de vacanță și familiile care doresc să caute să se adâncească în activități culturale și de cumpărături.

Marina Boat Lagoon, în care se va situa viitorul hotel NH, oferă instalații premium pentru repararea și menținerea a peste 300 de bărci.

Cartierele populare din jurul plajei sale și centrul orașului sunt la doar o scurtă călătorie cu mașina, dar stațiunea poate fi, de asemenea, o escală perfectă pentru călătorii care doresc să exploreze insulele Golfului Phang Nga, precum Koh Phi Phi și Koh Yao Yai.

Cele 271 de camere ale sale includ, de asemenea, apartamente cu servicii, care sunt completate de un restaurant deschis toată ziua, cafenea în lobby, bar la piscină, sală de sport, teren de tenis și club pentru copii. Stațiunea răspunde și nevoilor pieței MICE (întâlniri, stimulente, congrese și evenimente) cu 1.000 de metri pătrati pentru evenimente, un centru de afaceri și parcare amplă.

Imagine de la semnarea acordului. De la stânga la dreapta, Sornkom Kitprasan, de la Soraya Development company; Yasin Munshi, de la Minor Hotel Group; William E. Heinecke, de la Minor International; Kanit Yongsakui și Sriya Yongsakul, de la Phuket Boat Lagoon: Sasadhorn Yongsakul, del aHotel Midtown Ratsada; și Vrit Yongsakul, de la Boot Lagoon Yachting.

Pentru oaspeții pe termen lung, portul de agrement Boat Lagoon ofera o mare varietate de magazine locale la Villa Market, precum și restaurante și facilități de agrement, inclusiv un patinoar.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.