Shadow

Meliá Viena a fost deschis în cel mai înalt zgârie-nori din Austria

Noul zgârie-nori din Viena numit „Turnul Dunării” va găzdui Melià Viena, un hotel de 253 de camere, care va fi deschis luna aceasta, devenind primul hotel al companiei Melià Hotels International din Austria. 

Turnul a fost proiectat de renumitul arhitect francez Dominique Perault, cu o înălțime de 250 de metri, care fac din acesta cea mai înaltă clădire din țară, și cu vederi de 360 de grade deasupra Dunării și orașului. Clădirea se ridică ca un monolit cu o structura de sticlă, care simulează o cascadă geometrică, „combinând un mare simț estetic, modernitate și funcționalitate„, a indicat lanțul, în plus față de respectarea cerințelor energetice pentru a fi considerat „clădire sustenabilă„, potrivit Comisei Europene. 

Meliá Viena va ocupa 17 din cele 58 de etaje ale turnului, oferind serviciului brandului Melià Hotels & Resorts. Pe lângă fațada, elementele interioare înfățișează formele geometrice prezente la capul patului sau pereții băii. O altă caracteristică de design este scara în spirală care plutește în lobby. Camerele sunt situate între etajele 4 și 15, și dintre acestea iasă în evidență apartamentul prezidențial, accesibil printr-un ascensor privat, cu peste 200m2 de suprafață și un design de excepție, și vederi panoramice. Instalațiile sale sunt de lux și include camera de zi și dormitorul independent, bucătăria, sala de reuniune privată pentru 10 persoane, sistem de home cinema cu televizor de 72” și o baie de lux cu saună, cadă infinity și duș dublu tip ploaie. 

Meliá Viena a fost deschis în cel mai înalt zgârie-nori din Austria

Toate camerele și suites au ferestre din podea până în tavan, decor minimalist și tehnologie de ultimă oră, dotate cu saltele Dreamax de dimensiuni mar, duș tip ploaie, control climateric individual de temperatură și de iluminare, Wi-Fi gratuit, televizoare LED ultra fine, stație medie hub HD și birou cu conexiune AV, seif pentru calculatoare cu capacitate de încărcare și mașina de cafea Nespresso. Melià Viena are, de asemenea, peste 1.000 de metri pătrați de spațiu flexibil pentru reuniuni și evenimente , plus o sală de ginmastică foarte modernă

În cele din urmă, la etajul 57 al turnului se află „57 Restaurant & Lounge”, condus de bucătarul Siegfried Kröpfl, oferind o varietate de preparate mediteraneene și internaționale, cu vederi panoramice ca și fundal, iar barul de pe acoperiș, cu muzică și DJ live pentru a furniza divertisment clienților hotelului și localnicilor. 

Pentru Gabriel Escarrer, vicepreședintele și CEO-ul Melià Hotels International, „suntem foarte încântați de deschiderea Melá Viena, un hotel strategic al a extinderii noastre, care ne va ajuta să creștem recunoașterea brandului nostru într-o piață cheie pentru compania noastră cum este cea de limbă germană„. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.