Shadow

Home & Villas, platforma cu care Marriott va concura cu Airbnb

După un an de teste, Marriott International a lansat deja portalul cu care va începe să concureze pe deplin cu Airbnb. Este vorba de Home & Villas by Marriott International, cu care inaugurează o nouă linie de afaceri, comercializarea turistică de case particulare. 

Noua platformă își incepe activitatea cu aproximativ 2.000 de case de lux situate în peste 100 de destinații din Statele UniteCaraibeAmerica Latină și Europa.

Această nouă ofertă a gigantului ospitalității globale va începe să fie comercializată săptămâna aceasta – portalul homes-and-villas-marriott.com nu este încă activ- și, prin aceasta, speră ca cei 120 de milioane de membri ai programului  de loialitate al companiei, Marriott Bonvoy, să fie beneficiari, care vor putea obține ți utiliza punctele prin această nouă opțiune de cazare.

Directorul comercial al Global Marriott International, Stephanie Linnartz, a explicat că „lansarea Home & Villas reflectă angajamentul nostru continuu față de inovație pe măsură ce nevoile consumatorilor evoluează„.

Oferta Home & Villas by Marriott International este compusă exclusiv din locuințe de lux.

Linnartz reamintește că „ceea ce a început ca un test acum un an este acum o ofertă globală, care oferă oaspeților noștri spațiul și confortul unei case sprijinite de o companie de turism de încredere cu cele mai bune avantaje ale programului său de loialitate.

 

Un an în faza de testare

Intrarea lanțului Marriott în afacerea de închirieri de case a început ca un test pilot în 2018, sub brandul Tribute Portofolio Homes.

Aproape 90% dintre oaspeții care au rezervat o casă în timpul acestei faze de testare – toți în orașele europene – au fost membri ai Marriott Bonvoy și mai mult de 75% au călătorit pentru leisure cu familia și prietenii.

Un alt aspect relevant este că șederea medie a fost de peste trei ori mai mare decât cea tipică într-un hotel.

Cu aceste premise, Marriott a făcut saltul definitiv pentru a oferi clienților săi o locuință compusă din case de lux foarte spațioase, cu unul sau mai multe camere, bucătării mari, cu spălătorie, serviciu de asistență 24 de ore pe zi sau Wi-Fi.

Această nouă opțiune va completa oferta de hoteluri a grupului, care depășește 7.000 de unități și 1.3 milioane de camere.

Intrarea în acest tip de cazare a fost făcută de Marriott prin intermediul platformelor specializare în gestionarea de proprietăți, printre care se numără TurnKey Vacation RentalsLaCureLoyd & Townsend RoseVeeveLondon Residents Club, precum și proprietarii și administratorii hotelurilor Mainsail Lodging și Reserva Conchal.

Această noua linie de afaceri începe cu aproximativ 2000 de case de lux particulare în America și Europa, dar grupul anticipează că, în timp își va extinde oferta către alte destinații din lume.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.