Shadow

Holland America Line vinde patru nave și anulează unele plecări

Compania Holland America Line a decis să scoată patru nave din flota sa, care au fost vândute în pereche unor cumpărători necunoscuți. Navele S-Class Maasdam și Veendam vor fi transferate către o companie în luna august a acestui an, iar R-Class Amsterdam și Rotterdam la alta, în toamnă. 

Într-o declarație, aceștia au informat că vor fi schimbări, deoarece unele itinerarii vor fi asumate de alte nave și există croaziere care trebuie anulate.

Grand World Voyage 2021 la bordul navei Amsterdam va fi amânată până în 2022 și va naviga de data aceasta la bordul navei Zaandam. Și Grand Africa Voyage, cu o dată de plecare din 10 octombrie 2021 la bordul navei Rotterdam se va menține dar se va face la bordul navei Zaandam.

Croazierele anulate vor include Canada-Noua Anglie și Grand Voyages programate la bordul navei Amsterdam; itinerariile din Mexic, Pacificul de Sud, Australia și Asia la bordul navei Maasdam; navigațiile prin Caraibe, Europa, Canalul Panama, America de Sud și Hawaii pe nava Rotterdam și itinerarii prin Caraibe și Europa cu Vendaam. 

Maasdam, cu capacitate pentru 1.258 oaspeți, s-a adăugat flota a Holland America Line în 1993.

„Este întotdeauna dificil să vezi că o navă abandonează flota, în special în cazul navelor cu o istorie lungă cu compania noastră”, a declarat Stein Kruse, CEO al Holland America Line și Carnival UK, menționând că „cu toate acestea, Holland America Line are un viitor strălucit înainte, care include adăugări recente de Pinnacle-Class, cu o treia navă-soră anul viitor care va continua să mențină capacitatea noastră globală pe piață”.

Nava Maasdam, cu capacitate pentru 1.258 oaspeți, s-a alăturat flotei Holland America Line în 1993; Veendam a fost ultima navă din Clasa S, livrata în 1996 și cu o capacitate pentru 1.350 de pasageri de croazieră. Nava Rotterdam s-a alăturat flotei în 1997 (1.404 pasageri) și Amsterdam în 2.000 (1.380 pasageri).

Compania a raportat că oaspeții cu rezervările pentru plecarile viitoare vor fi notificați cu privire la croazierele care vor fi anulate sau modificate.

Holland America Line are alte zece nave, iar în 2021, o navă Pinnacle Class se va alătura.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.