Shadow

Fumatul în zonele nepermise pe o croazieră Carnival va costa 500 $

Călătorii de croazieră ai Carnival Corporation care fumează în locuri neautorizate, cum ar fi balcoanele cabinelor lor, ar putea fi obligați să coboare în portul următor fără a avea dreptul de a face reclamații sau la bilete de întoarcere catre portul de destinație. Acest lucru este stabilit de cea mai recentă actualizare a reglementărilor interne ale companiei. 

 

Carnival Cruise Line a anunțat modificări în politica sa privind Tutunul și Marijuana, care include posibilitatea ca pasagerii să fie scoși de pe navă dacă sunt găsiți fumând pe balcoanele cabinelor lor. Consumul și posesia de marijuana sunt interzise la bord, și numai fumatul de tutun, țigări electronice sau vaporizatoare sunt permise în zonele cu acces restricționat: cazinou, club de noapte și cateva zone de pe punte. 

 

Potrivit site-ului oficial al Carnival, politica actualizată a liniei de croaziere avertizează clienții că oricine fumează în zone nespecificate va primi o amenda de 500 de dolari și se va confrunta cu posibilitatea ca pasagerul și toți oaspeții care stau în aceeași cabină să părăsească nava la următoarea escală, descrie Travel Pulse. 

 

Politica anterioară includea doar o amendă atunci când pasagerii erau surprinși fumând. Politica actualizată afirmă: orice încălcare a acestei politici va duce la o suma de 500 $, per încălcare, creditată în contul Sail & Sign al oaspetului și poate duce, de asemenea, la debarcarea tuturor oaspeților din cabină”. 

 

„Oaspeții care au fost debarcați pentru încălcarea politicii noastre vor fi responsabili pentru toate cheltuielile și costurile financiare pentru a se întoarce acasă și nu va fi acordată nicio rambursare a tarifului lor de croazieră neutilizat. În plus, li se poate interzice navigarea cu Carnival Corporation în viitor”, stabilește aceasta.

 

Carnival permite încă fumatul în zone desemnate pe punțile exterioare ale bărcilor și în cazinoul și clubul de noapte. Restul fiecărei bărci este o zonă fără fum. Interzicerea fumatului în zone neamenajate include țigările, trabucele, vaporizatoarele, țigările electronice. 

 

Informația de referință este disponibilă pe Travel  Pluse.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.