Shadow

A fost creată o hartă mondială cu redeschideri de hoteluri

HotelReopenMap, o hartă virtuală creată de start-up-ul UpStay, care actualizează în timp real și în mod colaborativ, toate redeschiderile de hoteluri planificate în lumea post-coronavirus. Ei asigură că inițiativa este complet gratuită și a fost dezvoltată cu singurul scop de a ajuta sectorul. 

 

În timp ce industria turistică globală încearcă să-și repornească treptat activitatea, paralizată aproape complet luni de zile ca urmare a pandemiei de COVID-19, start-up-ul UpStay (o soluție B2B pentru hoteluri) a creat un instrument care poate ajuta atât hotelierii, cât și turiștii pentru a cunoaște data redeschiderii hotelurilor din întreaga lume

 

Potrivit lui Tzafrir Blonder, CEO-ul UpStay, „le-a fost dificil să găsească un loc care să ofere o vedere clară asupra stării redeschiderii hotelurilor după restricțiile coronavirusului”. „Așa că s-a gândit de ce să nu creeze un instrument care să contribuie la conferirea vizibilități sectorului hotelier atât de afectat de virus în ultimele luni”, au spus aceștia. 

HotelReopenMap.com, creată de UpStay.

 

Într-adevăr, HotelReopenMap.com este o harta colaborativă care urmărește procesul de redeschidere a hotelurilor și acționează ca o platformă de partajare a informațiilor de actualizate, în care hotelierii își pot adăuga cu ușurință unitatea de cazare prin acest formular. Astfel, utilizatorii pot vedea imediat ce hoteluri sunt sau vor fi redeschise în zonă pe care doresc să o viziteze

 

„Obiectivul este că acest instrument să ajute hotelierii să faciliteze întoarcerea la muncă după coronavirus”, au explicat ei. 

 

UpStay este u soluție de upselling care permite „creșterea veniturilor hoteliere și îmbunătățirea experienței oaspeților”, oferind un sistem în care oaspeții însuși pot alege să obțină o cameră superioară sau servicii suplimentare în timpul șederii, după ce li s-a făcut o ofertă de preț înainte de sosire. 

 

UpStay actualizează automat ofertele câștigătoare pentru a se potrivi cu inventarul premium nevândut al hotelului cu puțin timp înainte de check-in. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.