Shadow

Dubai pune în funcțiune mai multe zone de fani pentru vizionarea Cupei Mondiale de Fotbal

Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar poate fi trăită intens și în emiratul vecin, Dubai, care va fi „porta de intrare” pentru miile de fani care călătoresc la Doha. Profitând de această circumstanță, orașul a amenajat o serie de „zone de fani” unde se pot bucura de meciuri live. 

Fanii Cupei Mondiale care călătoresc la Doha prin Dubai au un zbor de legătură de 30 de minute între cele două orașe.

Pe de altă parte, „hotelurile și aeroporturile orașului funcționează în tandem cu zone tematice pentru fani, săli de sport si multe puncte de familie”, potrivit biroului de turism din Dubai.

Cupa Mondială de Fotbal din Qatar va avea loc în perioada 20 noiembrie -18 decembrie.

Imagini aeriene din Dubai.

Diferite zone pentru tineri, pentru familii, pentru iubitorii de lux…

Zonele pentru fani planificate sunt următoarele:

 • BudX FIFA Fan Festival, în portul Dubai. Spațiu pentru a găzdui până la 10.000 de persoane. Va oferi toate meciurile pe ecrane gigantice de 330 de metri pătrați cu echipamente audio 4D. Fanii se vor putea bucura de asemenea de spectacole live de DJ, mâncarea și băutură, jocuri și alte activități între meciuri.
 • Expo City Dubai, potrivit pentru familii, găzduiește, de asemenea, una dintre cele mai mari zone pentru fanii fotbalului din oraș. Acest imens oraș tematic al fanilor va fi împărțit în două secțiuni.Un spațiu de familie în Jubilee Park care poate găzdui până la 10.000 de invitați și va fi deschis din 20 noiembrie. „În plus, pe 3 decembrie se va deschide o experiență de elită la Al Wasl Plaza, cu o capacitate de 2.500 de invitați”. Ca parte a sărbătorilor, Fan City va avea jocuri de societate, lovituri de departajare și face-painting pentru cei mai mici, alături de spectacole live cu DJ locali și food trucks.
 • Situat în Dubai Marina, Hilton Dubai Jumeirah va avea o „mega zonă de fani” pentru Cupa Mondială. Spațiul exterior va avea mai multe exrane separate și zone de ventilatoare care oferă diferite facilități. Spațiul oferă, de asemenea, vederi unice asupra Ain Dubai, cea mai mare roată Ferris din lume, și fără restricții de vârstă sau taxe de intrare.
 • The Square at ISD – un loc în aer liber situat în Dubai Sports City – promite să ofere o experiență de neuitat în ziua meciului pentru 5.000 de fani au fotbalului. Mai multe ecrane gigantice vor fi amplasate în jurul zonei, asigurând o vizionare excelentă din toate punctele turneului.
 • Zero Gravity, pe plajă, va avea un ecran gigant
 • Fanzone de McGettigan’s la Dubai Media City Amphitheatre. Acesta va avea food trucks, activități pentru cei mici, jocuri de fotbal ți un program de spectacole zilnice live.
 • Soul Beach de la JA Jebel Ali Beach Hotel. Club de plajă în aer liber.
 • Ibn Batuta Mall, poate găzdui până la 3.500 de oaspeți. Vor fi, de asemenea, 14 spectacole live ale artiștilor britanici.
 • Pe fundalul Muzeului Viitorului, ecranul situat în zona exterioară a Jumeirah Emirates Towers va fi un alt spațiu pentru urmărirea meciurilor.
 • The Football Park de la Gate Avenue DIFC. Fan zone excuslivistă cu gastronomie de lux,
 • Mega fan zone a Soho Garden Meydan’s. Toate meciurile vor fi retransmise ăn direct pe ecrane gigantice.

Mai multe știri despre Cupa Mondială de Fotbal din Qatar:

Qatar: vor fi suficiente locuri de cazare ăn timpul Cupei Mondiale?

Qatar a accelerat deschiderea obiectivelor turistice înainte de Cupa Mondială

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.