Shadow

Courtyard va crește portofoliul hotelier în Europa cu 50% în doi ani

Brandul grupului Marriott International, Courtyard by Marriott, apasă acceleratorul în Europa. În doar doi ani, intenționează să deschidă cu 50% mai multe hoteluri decât cele pe care le deține în prezent, dintre care două în România

 

Lanțul intenționează să deschidă 28 de hoteluri până la sfârșitul anului 2020 în Germania, Franța și Marea Britanie, unde este deja stabilit și va debuta în șapte destinații emergente, inclusiv România, Armenia, Finlanda și Islandia. 

 

Această creștere amețitoare va fi condusă de francizați care au încredere în produsului Marriott, care promite un acces rapid la piață și la platforme de rezervare la nivel mondial, precum și sprijinul programului de loialitate al celui mai mare grup hotelier din lume. 

 

John License, vicepreședinte al brandurilor Premium și Select la Marriott International în Europa, subliniază strategia companiei de a se adapta „schimbării generațiilor în modul în care oaspeții noștri muncesc și călătoresc astăzi”.

 

Planurile europene ale Courtyard au fost făcute publice la doar o lună și jumătate după inaugurarea hotelului Courtyard Paris Gare de Lyon și anunțul de deschidere al Courtyard Hamburg City programat pentru primăvara aceasta. 

 

Courtyard Paris Gare de Lyon are 249 de camere și este situat în capitala franceză, aproape de Gara din Lyon. 

 

La rândul său, Courtyard Hamburg City va avea 276 de camere și va fi, de asemenea, într-un punct strategic al orașului german. 

 

În Marea Britanie, unde brandul are șapte hoteluri, intenționează să deschidă alte cinci orașe precum Londra, Glasgow și Oxford. 

 

În Franța, după deschiderea hotelului Courtyard Paris Gare de Lyon, se așteaptă ca prezența în această țară să crească la 10 hoteluri, cu opt în Paris. 

Courtyard Paris Gare de Lyon.
Courtyard Paris Gare de Lyon.

 

Germania este un alt pariu important al lanțului, unde intenționează să ajungă la 18 hoteluri în Hamburg, München și Harmstadt. 

 

Noile piețe europene în care va intra pentru prima dată sunt România (Cluj-Napoca, București Floreasca), Armenia (Erevan), Croația (Split), Finlanda (Tampere), Islanda (Keflavik) și Macedonia (Skopje). 

 

Courtyard by Marriott, un brand de prețuri medii destinat călătorilor de afaceri, are un portofoliu de peste 1.100 de hoteluri din peste 50 de hoteluri. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.