Shadow

Celebrity își anunță croazierele în Europa pentru 2022

Celebrity Cruises (grupul Royal Caribbean) intenționează să desfășoare șase nave în Europa în sezonul de vară al anului 2022, așa cum a raportat compania de transport maritim. Navele vor fi cele mai noi din flota sa (Celebrity Apex și Celebrity Edge) la care se vor adăuga croazierele Celebrity Silhoutte (recent renovate), Constellation, Infinity și Reflection. 

Itinerariile planificate vor acoperi 100 de destinații și vor avea un program nocturn extins în destinații precum Bordeaux, Instanbul, Ierusalim, Lisabona, Reykjavik, Saint Petesburg sau Veneția.

Compania de transport maritim explică faptul că „WIFI-ul, băuturile și bacșișurile sunt acum Always Included (mereu incluse), la achiziționarea unei croaziere Celebrity”.

În plus, programul „Navighează cu Încredere” (Cruise with confidence) al companiei oferă anulări flexibile și garanții la cel mai bun preț”, spune compania de transport maritim.

Croaziera Celebrity Edge.

Itinerarii

Celebrity Apex, cea mai nouă navă din flota Celebrity, va naviga prin Scandinavia și Rusia și fiordurile norvegiene din noul port de baza din Amsterdam. De asemenea, va oferi itinerarii în jurul Islandei, Irlandei și Insulelor Britanice, încheind sezonul cu excursii speciale dus-întors în Țara Sfântă din Roma.

Celebrity Edge va naviga din Roma și Barcelona pe itinerarii mediteraneene de 7 nopți către destinații din Italia, Franța, Spania, Turcia și insulele grecești. Va încheia sezonul cu câteva itinerarii mai lungi de la Roma înainte de a reveni la portul său sediu din Fort Lauderdale pentru iarnă.

Celebrity Silhouette va naviga din Southampton, Regatul Unit, începând din aprilie 2022 către o mare varietate de destinații europene, inclusiv fiordurile norvegiene. Spania, Portugalia și Mediterana italiană. În septembrie și octombrie își va încheia sezonul european în Insulele Canare.

Celebrity Constellation va naviga pe o varietate de itinerarii dus-intors mediteraneene de 9 și 10 nopți între Veneția, Roma și Barcelona.

Celebrity Infinity va naviga în Marea Mediterană într-o serie specială de călătorii de șapte nopți între Veneția, Lisabona și Barcelona începând din aprilie 2022.

Celebrity Reflection va oferi itinerarii de 10 și 11 nopți în Italia, Turcia, Croația, Muntenegru și insulele grecești din portul său de origine din Roma.

Sprijinul agențiilor de turism

Compania de transport maritim a informat că „apreciem foarte mult sprijinul și loialitatea agenților noștri de călătorie. Ca întotdeauna, această lansare este susținută de un set de instrumente și ghiduri la Celebrity Central și seminarii.

În plus, „Celebrity Cruises aplică recomandările grupului Healthy Sail de experți științifici și de sănătate publică pentru a asigura o vacanță de croazieră mai sigură și mai sănătoasa în toate călătoriile sale”.

Un sector paralizat

Trebuie amintit că majoritatea companiilor de croazieră considera că primul trimestru al anului 2021 este pierdut, deși anticipează o recuperare treptată a cererii, mai ales după vară.

În prezent, dintr-o flotă globală de aproximativ 300 de nave, navighează doar 18 nave.

Până când normalitatea poate fi atinsă și funcționează cu capacitate maximă, companiile de transport maritim vor lansa nave în funcție de cerere, pentru a putea menține prețurile la un nivel bun, potrivit directorilor din industrie în timpul celei de-a zecea ediții a International Cruise Summit.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.