Shadow

Brandul de lux al MSC Cruises a prezentat itinerariile sale din 2023

Explora Journeys, noul brand de călătorii de lux MSC Cruises, a dezvăluit itinerariile pentru prima din cele patru nave ale sale. Croazierele variază de la șase nopți la 44 nopți pe Grand Voyages. În anul său inaugural, nava va vizita 132 de porturi din 40 de țări diferite

 

Colecția de Călătorii Inaugurale va traversa Marea Mediterană, Europa de Nord, Regatul Unit, Islanda, Groelanda, Canada și Coasta de Esta a SUA, Caraibe, America de Sud și Hawaii, între 2023 și 2024. 

 

„Astăzi marchează o altă piatră de hotar în călătoria noastră către dezvoltarea unui brand de stil de viață de lux cu adevărat definitoriu și dorit cu ardoare”, a declarat Michael Ungerer, CEO Explora Journeys, adăugând: „Am conceput o colecție de călătorii care oferă fuziunea perfectă între destinațiile populare și porturile cu un trafic mai puțin„. 

 

Explora Journeys își propune să „transforme călătoriile maritime de lux printr-o sinergie între cele mai șic nave și cele mai imersive și impresionante itinerarii”. 

 

În perioada mai-iune 2023, nava se va îmbarca în „Călătoria inaugurală pe Mare Nostrum” care include Barcelona, Saint-Tropez, Calvi (Corsica), Roma, Fiskardo (Kefalonia), Istanbul și Atena. Grand Voyages prin Marea Mediterană va pleca din Barcelona și va vizita Saint-Tropez, Calvi (Corsica), Roma, Fiskardo (Kefalonia), Istanbul, Atena, Patmos, Bodrum, Castelorizo, Santorino, Atena, Mykonos, Gozo, Ibiza și din nou Barcelona. 

 

Pe itinerariul „Destinații meditaraneene și din Europa de Vest„, deoarece călătorii vor vizita Barcelona, Saint-Tropez, Calvi (Corsica), Roma, Fiskardo (Kefalonia), Istanbul, Atena, Patmos, Bodrum, Castelorizo, Santorini, Mikonos, Gozo, Ibiza, Malaga, Cadiz, Portimão, Lisabona, Porto, Saint-Jean-de-Luz, Bordeaux, Saint-Malo, Honfleur. 

 

Alte itinerarii

Printre croazierele programate se numără itinerarii prin nordul Europei în perioada iulie – august 2023, în septembrie va fi rândul călătoriilor prin Islanda și Groelanda iar până în octombrie Explora I va naviga de-a lungul coastei de este a Statelor Unite și a Canadei.

 

Itinerarile prin Caraibe vor începe în noiembrie și vor dura până în martie 2024, iar între ianuarie și februarie va ajunge în porturile Brazilei pentru sărbătorirea carnavelelor. 

 

Nava va naviga de-a lungula coastei Pacificului între martie și aprilie 2024, iar în mai va reveni rândul croazierelor din Hawaii. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.