Shadow

Asociația de croaziere CLIA găzduiește primul său forum de inovație

Cruise Lines International Association (CLIA) va organiza cea de-a treia ediție a European Summit și prima ediție a CLIA Innovation Expo la Genova (Italia), în perioada 11-14 martie 2024. Acest nou forum se adresează companiilor specializate în tehnologie maritimă și ospitalitate care fie sunt deja furnizori ai industriei, fie sunt interesate să devină furnizori. 

În colaborare cu Regiunea Liguria, autoritățile locale din GenovaPorts of Genoa și Camera de Comerț din Genova, întâlnirea va reuni directori ai marilor companii de transport maritim, lideri în domeniul inovării și reprezentanți politici.

CLIA Innovation Expo va prezenta soluții și produse din întreaga Europa – și în special din regiunea Liguria și din împrejurimi – și va cuprinde un centru de inovare, unde dezvoltatorii și furnizorii de tehnologie din diferite categorii vor prezenta și discuta noi alternative pentru industrie.

Între timp, Taste of Cruise Pavilion va găzdui o zonă dedicată demonstrațiilor culinare și va reuni furnizorii din domeniul hotelierilor și al operațiunilor de catering cu cumpărătorii de linii de croazieră.

Asociația de croaziere CLIA găzduiește primul său forum de inovație
Portul din Palma.

Președintele global CLIA și CEO-ul MSC Cruises, Pierfrancesco Vago, a declarat că „sustenabilitatea și inovația sunt semnele distinctive ale industriei croazierelor, iar această săptămână de activități va demonstra acest lucru fără echivoc.

„Industria își va trimite reprezentanții, inclusiv directori executivi și directori de achiziții, ceea ce face din acest eveniment o ocazie unică pentru toți cei care doresc să lucreze cu industria să vină și să ăși prezinte produsele, soluțiile și serviciile”, adaugă el.

Directorul general al CLIA pentru Europa, Marie-Caroline Laurent, susține că Bătrânul Continent „deschide calea spre durabilitate, iar industria croazierelor folosește tehnologia și expertiza pentru a atinge obiectivele europene în materie de climă. Colaborarea este esențială pentru inovare.

Mai multe informații în Volumul de pasageri de croazieră în Europa va depăși 48 de milioane în 2023.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.