Shadow

AMR Collection prezintă sub-brandul Secrets Impression

AMR Collection, care face parte din Hyatt, a anunțat lansarea Impression, sub-brandul Secrets Resorts & Spa, și deschiderile programate pentru sfârșitul anului 2022 și în 2023. Noul distinctiv a luat naștere, după cum a explicat președintele companiei. Grupul pentru America și directorul global, Gonzalo del Peón, ca o extensie a acestui brand pentru a identifica un concept superior, cu infrastructuri și servicii specifice care evidențiază luxul și exclusivitatea

Hotelurile Secrets Impression Resort & Spa nu vor avea mai mult de 200 de suites, între 100 și 500 de metri pătrați, care potrivit lui Gonzalo del Peón, „datorită nivelului ridicat de servicii integrate pe care le oferă, vor funcționa în cadrul Endless Privileges concept, în loc de Luxul Unlimitat de Secrets Resort & Spa, care îi va plasa cu ușurintă drept candidați AAA 5 Diamonds„.

Viitorul Secrets Impression Isla Mujeres, care va fi deschis în martie.

Primul hotel cu noul brand Secrets Impression Moxché Resort & Spa, care se va deschide luna această în Playa del Carmen, alături de Secrets Moxché Resort&Spa, care a început să funcționeze în luna mai a anului trecut, în Quintana Roo. Noul stabiliment are 14 opțiuni gastronomice, inclsuiv restaurantul de semnătură cu bucătărie artizanală Teodoro, condus de un maestru bucătar de renume.

Al doilea hotel care va fi deschis este Secret Impression Isla Mujeres, în martie 2023, cu 125 suites și sosiri exclusive cu cataraman la debarcaderul privat al hotelului; piscine cu trei niveluri cu tobogan care se va vărsa în mare; cine de firmă la restaurantul Spezia cu preparate artizanale mediteraneene; și cinema în aer liber pe apă, cu cabane aprinse cu torțe, printre alte activități.

Alte deschideri planificate

Dar nu sunt singurele noutăți. Luna aceasta se deschide și Zoëtry Marigot Bay St. Lucia, cu 124 de camere; Dreams Flora Resort & Spa, cu 520, care își va începe activitatea pe 15 februarie; Secrets Tides Punta Cana, cu 670, care se va deschide în toamna lui 2023; Secrets Tulum Resort & Beach Club, care va începe să-și primească oaspeți pe 30 iunie 2023 cu 301 camere; și Dreams Estrella del Mar Mazatlán Golf & Spa Resort, cu 538.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.