Shadow

WTM 2020 are dată și temă: viitorul și renașterea sectorului turistic

Organizatorii WTM London au confirmat că evenimentul va avea loc între 2 și 4 noiembrie 2020 – cu trei zile înainte – astfel că cel mai important târg internațional de turism din lume va fi primul din categoria sa care are loc la nivel mondial de la începutul pandemiei de COVID-19. Anunțul a fost făcut săptămâna trecută, după ce Guvernul Regatului Unit a anunțat reluarea industriei expoziționale și corecte din țară începând cu 1 octombrie. Anul aceste este axat pe conceptul de recuperare, reconstrucție și inovare, deoarece liderii de călătorii și turism se vor reuni pentru a discuta viitorul industriei și a începe renașterea acesteia

Ca întotdeauna, întâlnirea de la ExCeL, centrul internațional de convenții și expoziții din capitala britanică, va avea loc în timpul London Travel Week și Travel Forward, expoziția axată pe tehnologia WTM, a cărei performanță este menținută. Organizatorii au subliniat că evenimentul va reflecta nevoile diverse ale industriei călătoriilor și turismului, prin incorporarea atât a unui eveniment live, la ExCeL London, cât și a unui eveniment virtual care va avea loc online săptămâna următoare.

„Pe lângă expoziția de vârf a tehnologiei de călătorie, Travel Forward, care se află în colaborare cu WTM London la ExCeL Center, va avea loc și în acest an pentru a inspira vizitatorii să îmbrățișeze cea mai recentă tehnologie care va ajuta la reconstrucția industriei”, susțin ei.

Bunvenit la ediția 2019. WTM va avea loc cu trei zile înainte.

Organizatorii subliniază că cele mai înalte standarde de sănătate și siguranță vor fi respectate în toate elementele evenimentele din acest an, cu WTM London, Travel Forward și London Travel Week respectând liniile directoare ale guvernului britanic privind distanțarea socială și toate celelalte aspecte de prevenire a COVID-19.

„Vizitatorii pot fi încrezători știind că nu numai că vor avea ocazia să întâlnească alți profesioniști de călătorii și turism pentru prima dată de la focarul COVID-19, dar îl pot face și într-un mediu sigur”.

WTM London va avea loc din nou în spațiul de expoziție din Marea Britanie, ExCeL London, care a lucrat cu AEV (Association of Event Venues) și alte organisme cheie pentru a dezvolta All Secure Standard, un protocol de referință la nivelul întregii industrii. Târguri și evenimente britanice pentru a permite întoarcerea în siguranță a evenimentelor organizate.

Cea mai mare parte a locului (90%) a fost restaurată la starea inițială, spațiul rămas fiind asigurat ca depozitare a echipamentelor pentru NHS Nightingale. „Acest sprijin continuu nu va afecta funcționarea normală a locației noastre, iar centrul va putea găzdui evenimente și conferințe de afaceri sigure și de succes începând cu 1 octombrie”.

De-a lungul pandemiei, portofoliul WTM a livrat o mare varietate de evenimente și instrumente concepute pentru a ajuta industria în refacere. Ei reamintesc că WTM Global Hub a lansat în aprilie crearea unei platforme online pline cu webinarii, bloguri și videoclipuri concepute pentru a ajuta toate aspectele industriei.

În iunie, portofoliul a lansat și prima sa expoziție online: ATM-ul virtual care prezentat peste 12.000 de participanți din 140 de țări care s-au alăturat întâlniri individuale, conferințe și seminarii și tururi virtuale.

La începutul acestei luni, Travel Forward a lansat, de asemenea, evenimentul său inaugural Travel Forward Online, care a reunit lideri din industria comunității globale pentru tehnologiile de călătorie pentru a împărtăși informații și a discuta problemele și a avansa adoptarea de tehnologii inovatoare pentru a facilita trecerea la o noua realitate post-COVID.

Ca răspuns la noutățile despre reluarea industriei expoziționale, directorul evenimentelor WTM London, Simon Press, a declarat importanța acestei reporniri „nu numai pentru industria noastră, ci și pentru miile de companii pe care le spijinim direct prin WTM London in industria turistică globală. Așteptăm cu nerăbdare să primim în siguranță oamenii la Londra în noiembrie și să oferim platforma pentru a ajuta industria călătoriilor și turismului să se recupereze, să reconstruiască și să inoveze”.

El a subliniat că, cu organizarea acestui an a unui eveniment live și virtual, ca parte a WTM London 2020, acestea vor oferi un serviciu esențial pentru industria globală a călătoriilor și turismului, a cărei recuperare a fost prevăzuta pentru 2021.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.