Shadow

TUI va relua o parte din programul său în iulie și va redeschide 50 din hoteluri

Ridicarea treptată a restricțiilor de călătorie în Europa după criza coronavirusului va permite TUI Group să își reia parțial programul de vacanță 2020 pe piețe precum Germania, Belgia, Olanda și Elveția între jumătatea lunii iunie și începutul lui iulie. De asemenea, gigantul german intenționează să redeschidă aproximativ 50% din hotelurile sale, cifra care poate crește pe măsură ce aceste restricții sunt relaxate. „Împreună cu partenerii noștri de destinație, TUI este bine pregătit pentru o relansare de activități turistice responsabile și sigure”, a anunțat compania într-un comunicat. 

 

Potrivit operatorului turistic, după redeschiderea de bun venit a hotelurilor sale din Germania și Austria în ultimele săptămâni, de la mijlocul lunii până la începutul lunii iulie, acesta treptat zborurile în afara Germaniei, Elveției și țărilor Benelux. 

Primii turiști TUI care au ajuns în Mallorca.

 

Cu toate acestea, potrivit companiei, alte piețe, precum Regatul Unit și țările nordice vor fi ridicate mai târziu în vară. 

 

TUI, care a reamintit că la data de 15 iunie a început sezonul de vară cu două zboruri din Germania spre Mallorca, la care vor fi adăugate 20 de zboruri în următoarele zile, spre alte destinații, printre ele Faro.

 

Începând din iulie, grupul turistic german intenționează să zboare către alte destinații din Spania, Grecia, Cipru, Italia, Croația, Bulgaria, Portugalia, Austria, Germania și Elveția. 

 

Compania intenționează să opereze 30% din capacitățile pe care le avea înainte de criza coronavirusului în al patrulea trimestu al acestui an. „Ne vom adapta capacitatea pe baza cererii consumatorilor și în conformitate cu specificațiile și cerintele autorităților piețelor și destinațiilor noastre”, a asigurat el. 

 

Croaziere

În mod similar, TUI a indicat faptul că, după ce a implementat protocoale complete de sănătate și siguranță la bordul navelor sale,  intenționează să înceapă treptat activitatea de croaziere. „Operațiunile vor fi restaurate în această vara cu croaziere scurte, de trei sau patru zile”, a declarat compania, care a detaliat că Blue Cuises în Marea Nordului și Marea Baltică, cu o capacitate redusă, „sunt o alternativă atractivă pentru vacanțele de vară în Germania”. 

 

De asemenea, în funcție de redeschiderea altor porturi, TUI Cruises planifică rute suplimentare mai lungi ca pas următor. „Hapag Lloyd Cruises intenționează, de asemenea, să returneze serviciul în această vara. Sperăm ca Marella va urma mai târziu atunci când liniile directoare britanice vor fi relaxate”, a spus el. 

 

Potrivit operatorului, vânzările pentru vară sunt în prezent la 25%, în timp ce prețurile au crescut în medie cu 14%. Între timp rezervările pentru sezonul de iarnă 2020-21 în Marea Britanie au crescut cu 6%, iar prețul mediu de vânzare a crescut cu 5%. „Vara anului 2021 continua să pară promițătoare”, a prezis el

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.