Shadow

TUI Musement va fi platforma de turism și activități a easyJet

TUI Group a anunțat că își continuă creșterea „puternică și strategică” în ceea ce privește tururile și activitățile. Acum platforma sa digitală TUI Musement a fost selectată ca partener de experiențe de către compania aeriană easyJet și turoperatorul easyJet Holidays, care au început un parteneriat în 2022 și îl aprofundează acum, punându -le la dispoziție portofoliul global de experiențe selectate. 

Acest lucru înseamnă că toți clienții easyJet indiferent dacă au rezervat zboruri sau pachete turistice pot accesa mii de excursii, activități și bilete la atracții în sute de destinații din Europa și nu numai. În acest fel, easyJet se alătură unei liste lungi de parteneri B2B care utilizează portofoliul de excursii și activități al TUI Musement, inclusiv booking.com, trip.com, TourScanner și Eurostar.

TUI Musement va fi platforma de turism și activități a easyJet
Turiști în emblematica piață Monastiraki din Atena. Sursa: Pexels.

„Un exemplu excelent al foii noastre de parcurs de creștere: în urma colaborării noastre inițiale suntem încântați să ne extindem parteneriatul și să oferim un portofoliu diversificat de mii dintre cele mai bune excursii, activități și bilete la atracții pentru toți clienții easyJet. Peter Ulwahn, CEO al TUI Musement, a declarat: „Acest parteneriat subliniază poziția noastră de partener preferat al industriei de turism pentru excursii și activități.

Rezervări de tururi și activități online

În 2023, TUI Musement a dezvoltat și a lansat o nouă platforma digitală de excursii și activități, care este integrată cu site-ul easyJet și oferă clienților posibilitatea de a rezerva o gamă largă de experiențe locale în toate destinațiile easyJet atunci când își rezervă zborurile, fie prin intermediul site-ului dedicat activităților, easyjet.com, fie prin aplicația easyJet.

Biletele petru majoritatea experiențelor sunt fără hârtie, permițând clienților să scaneze în mod convenabil un cod QR la începutul activității sau la intrarea în locație.

Printre numeroasele posibilități oferite de extinderea parteneriatului TUI Group-easyJet se numără vizite la muzeele Vaticanului sau la Piramidele din Egipt, o croazieră cu catamaranul în Santorini, o aventură 4×4 în Madeira sau băile termale dintr-un sat de munte polonez, printre alte multe posibilități.

Mai multe informații despre TUI Group:

Venituri record pentru TUI: 20,7 miliarde de euro in 2023, în creștere cu 25%

TUI Hotels va deschide 22 de noi hoteluri, cu accent pe Asia și Africa

TUI revine pe profit pentru prima dată de la pandemie

Trebuie menționat ca excursiile, activitățile și biletele pentru atracții pot fi rezervate acum aplicația în easyJet, după confirmarea zborului, sau prin intermediul unui site specificat în orice moment.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.