Shadow

TUI se concentrează pe Turcia: extinde capacitatea la 1,5 milioane de locuri

TUI Group a început oficial sezonul în Turcia la mijlocul lunii aprilie cu aproximativ 180.000 de clienți pe care i-a dus în această țară între aprilie și mai. În general, grupul și-a mărit capacitatea în destinațiile turcești pentru această vară, cu 1,5 milioane de locuri de pe cele 13 piețe de origine

 

Aproximativ un milion dintre acești clienți se vor îndrepta către resort-urile din Antalya, în timp ce aproximativ 500.000 vor rămâne în Izmir, Bodrum și Dalaman. 

 

Membrii Comitetului Executiv al TUI au avut o întâlnire cu câteva sute de hotelieri turci pentru a-și explica planul în creștere în destinație, chiar și pentru vara anului 2023. 

 

TUI și-a propus să depășească numărul de clienți pe care i-a luat în Turcia înainte de 2019 până 2023 și chiar să prelungească sezonul acolo prin includerea țării în programul său de iarnă. 

 

Touroperatorul a împărtășit hotelierilor tendințele pe care le observă, precum cererea de vacanțe de calitate superioară, camere sau activități de categorie superioară, de pe diversele piețe la nivel global pentru a compensa timpul în care nu au putut călători. 

Directorii TUI împreună cu hotelierii din Turcia la o întâlnire care a avut loc recent.

 

Peste 90% din capacitatea TUI către Turcia sunt pachete de vacanță, așa că partenerii nostri hotelieri au garantat că vor beneficia atunci când unul dintre avioanele noastre aterizează”, a declarat David Burling, CEO Markets & Airlines la TUI Group. „Colaborăm cu o mie de parteneri hotelieri în Turcia, care sunt cheia strategiei noastre”. 

 

TUI operează vacanțe în Turcia de mai bine de 40 de ani și oferă peste 12.000 de zboruri către și de la destinație de pe piețele lor origine, prin propia companie aeriană a TUI sau cu operatori parteneri.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.