Shadow

TUI caută să angajeze 1.500 de profesioniști în posturi tehnologice și în destinații

TUI Group a anunțat că recrutează aproximativ 1.500 de noi profesioniști pentru a-și extinde forța de muncă, concentrându-se pe profiluri pentru a acoperi roluri tehnologice și servicii în destinații. Grupul a evidențiat că în cazul locurilor de muncă pentru posturi tehnologice oferă o flexibilitate ridicată, întrucât „angajatul își decide locul de muncă” oferind și „destinații incredibile” pentru personalul pe care îl recrutează în Belgia, Germania, Irlanda, Țările de Jos și Regatul Unit să lucreze în Grecia, Spania și Turcia, printre altele. 

 

Compania explică faptul că, prin această inițiativă, „face următorul pas pentru a ieși din pandemie”, și caută peste 1.500 de noi colegi pe care să-i incorporeze. 

 

Dintre acestea, 500 vor fi angajați pentru domeniile tehnologiei și comerțului electronic, în timp ce alte 1.000 de posturi vor fi pentru poziții în destinațiii de vacanță, inclusiv Antalya, Creta, Mallorca și Rodos. 

 

„TUI a continuat să investească în digitizarea propriilor procese și produse în timpul pandemiei. Ne așteptăm ca rezervările din vara 2022 să revină la nivelurile normalizate pe care le aveam în 2019 și acum ne extindem echipele în domeniile de digitizare și destinație pentru a continua. „Scriem povestea noastră de succes după doi ani de pandemie”, a comentat Sybille Reiss, membru al Consiliului de Administrație al TUI Group și șeful de Resurse Umane. 

 

„La urma urmei, colegii noștri sunt cei care ne fac una dintre cele mai importante companii de turism din lume”, a adăugat el. 

 

Inginerii software, inginerii de date, analiștii tehnici și analiștii digitali se remarcă printre posturile pentru care grupul recrutează în prezent și care oferă un grad ridicat de flexibilitate. Majoritatea posturilor pot fi ocupate de oriunde în Europa, indiferent de locul unde se află echipa în viitor. 

 

Atât timp cât postul o permite, angajații pot alege de unde să lucreze. În plus, cu programul TUI Workwide, angajații pot alege 30 de zile lucrătoare pe an pentru a se bucura să lucreze de oriunde doresc. 

 

Spania și Grecia sunt printre destinațiile de top pentru angajații TUI pentru munca lor, dar o pot face și în țări precum Australia, Ecuador sau India. 

 

În ceea ce privește angajarea celor 1.000 de noi profesioniști care să lucreze în destinații, printre posturi se numără și pentru domenii foarte variate: ghizi turistici, experți în îngrijirea copiilor, antrenori de fitness sau pentru zona de divertisment din hotelurile deținute de companie sau cluburile acesteia. 

 

Unele dintre aceste posturi sunt ocupate din destinații, iar altele din campanii separate pe piețele de origine ale turiștilor TUI precum Regatul Unit, Germania, Belgia, Irlanda și Olanda. TUI acoperă costurile de cazare locală, călătorie către și de la destinație, precum și viza sau permisul de muncă necesar. Primii angajați au început deja să se alăture la începutul lunii aprilie. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.