Shadow

TUI Blue va deschide cinci hoteluri în această vară

TUI, care și-a redus pierderile cu 33,4% în primul trimestru al anului 2023, își extinde prezența brandului hotelier TUI Blue. În următorii doi ani sunt planificate de 13 deschideri dintre care cinci vor avea loc în această vară. 

În vara anului 2023, TUI Blue va deschide hoteluri în Insulele Baleare, Cipru, Egipt și Thailanda și va începe construcția unui nou hotel în Reutte, Austria, a precizat compania.

În cazul specific al Spaniei, unde brandul și-a făcut debutul în 2018, noile hoteluri sunt situate în Mallorca și Menorca și totalizează 468 de camere. Este vorba de TUI Blue Victoria, un hotel de 4 stele care va fi deschis în mai și care va fi situat în prima linie a plajei Santo Tomas din Menorca, și TUI Blue Levante, un only adults de 4 stele situat în Cala Bona din Mallorca.

Lobby-ul hotelului TUI Blue din Mallorca
Lobby-ul hotelului TUI Blue din Mallorca

Celelalte trei deschideri din această vară sunt TUI Blue The Passage (Thailanda), TUI Blue Crystal Bay (Egipt) și TUI Blue Atlantica Sungarden Park (Cipru). În anii următori, vor adăuga hoteluri în China (3), Curaçao, Austria, Senegal, Cambodgia și Thailanda.

„Dorim să stabilim TUI Blue ca un magnet pentru oaspeți și pentru destinații de vacanță noi și interesante. În acest scop, am înființat echipe de dezvoltatori de hoteluri cu experiență în Dubai și Hong Kong, care negociază în prezent următoarele oportunități de creștere”, a declarat Artur Gerber, CEO a TUI Blue.

Anul trecut, după cum am informat în altă știri, grupul anunțase un plan ambițios de expansiune sub brandul TUI Blue, bazat pe parteneriate internaționale pentru a opera în baza unor contracte de management sau de franciză.

Mai multe informații în

TUI Blue își stabilește obiectivul de a depăși 300 de hoteluri în întreaga lume

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.