Shadow

TUI amână lansarea noilor croazierelor fluviale până în noiembrie

Grupul TUI a anunțat că va amâna lansarea TUI River Cruises până pe 26 noiembrie, din cauza coronavirusului. După cum am informat, TUI pune accentul pe croaziere cu trei bărci, compania a anunțat că își va consolida prezența în acest segment cu achiziționarea a trei nave, iar noua strategie în vara acestui an 2020.

Datorită celei mai recente comunitări a Foreign and Commonwealth Office, în cazul concret al Regatului Unit, pentru a evita toate călătoriile neesențiale, TUI a decis să suspende toate vacanțele până pe 14 mai și toate plecările de croaziere Marella Cruises (fosta Thomson Cruises) până pe 31 mai, așa cum este explicat pe site-ul său web, în careîii sfătuiește pe clienți cu privire la modul de a acționa pentru anulări sau modificări. În ceea ce privește TUI River Cruises, el observă că a trebuit să ia „decizia dificilă de a amâna lansarea” până la sfârșitul lunii noiembrie.

Duăa cum a informat în luna aprilie, grupul a achiziționat trei nave de croaziere fluviale cu care ar începe să funcționeze itinerarii pe râurile Europei începând din vara anului 2020. Acestea sunt nave cu capacitate pentru 155 de pasageri achiziționate de le operatorul german Werner Tours și elvetțanul Reiseburo Mittelhurgau Fluss.

Bărcile au continuat în aceste companii până în octombrie 2019, după care le-a prmit TUI pentru a începe să ofere trasee pe Dunăre, Rin, Maine și Moselle din aprilie 2020 pe tot parcursul sezonului estival. În total, ar fi 19 itinerarii.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.