Shadow

TUI pune accentul pe croazierele fluviale cu trei bărci

TUI Group a achiziționat trei nave de croaziere fluviale cu care va începe să opereze itinerarii pe râurile din Europa începând cu vara acestui an. Este vorba de o navă cu capacitate pentru 155 de pasageri achiziționată de la operatorul german Werner Tours și elvețianul Reiseburo Mittelhurgau Fluss

 

TUI a primit aceste nave în octombrie 2019 și va începe să ofere cu ele trasee pe Dunăre, Rina, Maine și Mosele începând cu aprilie 2020, pe tot parcursul sezonului estival. În total vor fi 19 itinerarii. 

TUI operase deja înainte croaziere fluviale pentru piața germană.

 

Directorul general al Marella Cruises, nume sub care fost Thomson Cruises funcționează în prezent, Chris Hackeney, conduce noua divizie a grupului, numită TUI River Cruises, ocupând funcția de director general de croaziere pentru TUI UK & Ireland. 

 

Croazierele reprezintă una dintre cele mai profitabile afaceri pentru TUI, divizia de croaziere a grupului TUI, care are trei linii – TUI Cruises, Marella Cruises și Hapag-Lloyd Cruises – a obținut în 2018 un EBITA de 324 milioane de euro, cu o creștere de 26,8% față de cele 256 de milioane de euro din anul precedent, confirmându-se a fi una dintre cele mai dinamice afaceri ale grupului.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.