Shadow

Trenduri în turism: hotelurile cu SPA sunt la mare căutare pentru vacanța de toamnă

Comunicat de presă

După un sezon estival aglomerat, turiștii români se gândesc acum la sejururile de toamnă, mai ales că la finalul lunii octombrie urmează și o primă vacanță a elevilor (28 octombrie 2023 – 5 noiembrie 2023).

În acest context, românii se orientează preponderent către orașe montane și stațiuni balneare, către locuri în care pot petrece o scurtă escapadă de sezon, în timp ce se bucură de confort și relaxare. Una dintre cele mai populare destinații balneare este Sovata din județul Mureș, a cărei popularitate crește de la un an la altul, ceea ce a determinat și noi investiții turistice în zonă. Un exemplu este hotelul Crystal, de 4 stele, care completează oferta turistică a stațiunii Sovata. O parte din finanțarea acestui proiect a fost susținută de Fundația Pro Economica Alapítvány.

 Foto) Un nou hotel de lux de 4 stele la Sovata

Vacanța de toamnă: ce caută turiștii în acest sezon?

Preferințele și nevoile turiștilor se schimbă de la un sezon la altul. Toamna, de exemplu, aceștia sunt în căutare de locuri care să le ofere flexibilitate și varietate în ceea ce privește activitățile, astfel încât să se adapteze rapid la condițiile meteo, în continuă schimbare, dar și la dorințele de moment.

La mare căutare în lunile următoare vor fi hotelurile cu SPA, piscină interioară și alte facilități wellness, care le oferă turiștilor opțiuni de relaxare în fiecare moment. În același timp, componenta gastronomică este esențială pentru succesul unei vacanțe, așa că mulți dintre ei optează către unități de cazare în destinații renumite pentru bucătăria tradițională.

Nu în ultimul rând, turiștii care călătoresc alături de copii sunt în căutare de locuri care oferă activități și pentru aceștia, indiferent că vorbim despre locuri de joacă, terenuri de sport, piscine dedicate lor sau aquapark-uri. Prin urmare, unitățile de cazare spre care își vor îndrepta atenția familiile sunt cele care oferă pachete pentru o vacanță completă într-un singur loc: cazare, mese incluse, centru SPA pentru relaxarea adulților și opțiuni de distracție pentru cei mici.

Sovata este recunoscută în primul rând prin faptul că aici se află Lacul Ursu, cel mai mare lac heliotermic din Europa. Altfel spus, Sovata poate fi considerată o adevărată oază naturală de sănătate, care oferă apă sărată, nămol cu proprietăți terapeutice și aer curat din plin.

Cu 104 camere cu design modern, un centru SPA & wellness construit la cele mai înalte standarde, dar și un restaurant care îmbină bucătăria tradițională cu tehnicile internaționale, Hotel Crystal este amplasat în centrul Sovatei, la doar 700 de metri de Lacul Ursu. Cei care ajung toamna aceasta aici se pot bucura de un pachet complet pentru bunăstarea lor fizică și psihică, deoarece în zona de SPA și wellness pot înota în piscinele cu apă sărată, pot face electroterapie, magnetoterapie, hidroterapie, masaje și împachetări sau pot alege să se relaxeze în spațiile special amenajate. În plus, hotelul dispune de un aquapark unde distracția este garantată atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

„Sovata crește și crește tot mai frumos, așa că ne bucurăm să venim în întâmpinarea turiștilor cu o ofertă hotelieră premium, care să le ofere absolut tot ce au nevoie, de la o cazare confortabilă la o varietate de opțiuni de relaxare și agrement. Hotel Crystal este pariul nostru pentru Sovata, așa că, deși i-am deschis porțile de curând, ne bucurăm deja de feedback pozitiv din partea clienților”, a declarat Káli Zoltán, proprietarul Hotelului Crystal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.