Shadow

Disneyland Paris își va redeschide cel mai emblematic hotel în ianuarie

Disneyland Paris va redeschide primul său Disneyland Hotel de 5 stele pe 25 ianuarie, după o renovare completă a spațiilor sale. Stabilimentul renovat va oferi astfel, potrivit surselor companiei, „servicii de prima clasă, restaurante excelente și divertisment exclusivist în cel mai pur stil Disney, invitându-i pe toți vizitatorii, în special pe cei mai tineri, să experimenteze o călătorie de neuitat prin poveștile familiei regale Disney„. 

Ultimele detalii ale transformării tuturor spațiilor, de la holul spectaculos până la camerele și suitele luxoase, sunt în curs de finalizare pentru a oferi viitorilor săi oaspeți un nou concept de lux alături de cele mai îndrăgite personaje ale familiei regale Disney.

Disneyland Paris își va redeschide cel mai emblematic hotel în ianuarie
Holul Disneysland a fost complet renovat și va prezenta, de asemenea, cele mai emblematice personaje îmbrăcate pentru această ocazie. Sursa: Disneyland Paris.

Deschiderea sa „marchează un nou capitol în istoria Disneyland Paris„, după cum a subliniat președintele acesteia, Natacha Rafalski, care a subliniat, de asemenea, că „suntem în continuare lideri în industria turismului european cu combinația noastră unică de povestiri captivante și ospitalitate de prima clasă„.

Disneyland Paris își consolidează poziția de lider ca destinație turistică în Europa, cu șapte hoteluri și peste 5.700 de camere.

Cele 487 de camere ale sale, dintre care 18 sunt apartamente, au fost complet reproiectate în tradiția storytelling-ului Disney, cu elemente iconice din poveștile regale ale Walt Disney Animation Studios, precum și cu facilități moderne și luxoase.

Oaspeții cazați la The Castle Club, un hotel exclusivist în cadrul hotelului, se vor bucura de o gama largă de beneficii și servicii VIP, inclusiv un plus de intimitate suplimentară cu un lift privat și un birou de check-în dedicat, precum și de un mic dejun Disney Princess în Castle Club Lounge.

Disneyland Paris își va redeschide cel mai emblematic hotel în ianuarie
Restaurantul La Table de Lumière, cu același storytelling. Sursă: Disneyland Paris.

Același storytelling va fi prezent și în restaurantele The Royal Banquet și La Table de Lumière, care vor oferi o experiență gastronomică unică, cu savoir faire-ul francez și spiritul creativ al Disney.

Experiențe adaptate celor mici

Vor fi și spații concepute special pentru cei mici, cum ar fi Royal Kids Club, cu realitate augmentată, sau experiență My Royal Dream, unde aceștia se pot costuma în personajele Disney preferate. Iar întreaga familie se va putea relaxa în zona exclusivistă a Disneyland Hotel Spa by Clarins, pe lângă faptul că se va putea bucura de delicatese tematice și mâncăruri delicioase în toate restaurantele, barurile și saloanele hotelului.

Echipa Cast Members, selectată cu grijă pentru a oferi un serviciu personalizat, se va ocupa de transformarea tuturor acestor experiențe în realitate, de la primire la sosire, la un concierge care să anticipeze toate nevoile oaspeților și să îi ghideze prin bijuteriile ascunse ale hotelului.

A se citi și Disneyland Paris și-a extins oferta pentru a sărbători cei 30 de ani.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.