Shadow

Trei tendințe în turismul de lux post-pandemic conform Six Senses

Six Senses, condus de directorul său de vânzări și marketing pentru EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și America, Sebastien Styger, a dezvăluit cele trei megatendințe în turismul de lux post-pandemie pentru acest an. Și, așa cum a subliniat el, „un aspect pozitiv al coronavirusului este că a făcut lumină asupra cât de prețios este  timpul de care ne bucurăm cu familia și prietenii pentru noi toți, importanța momentelor mici și a lucrurilor autentice”. Turismul de lux colectează aceste învățături și își dezvoltă propunerea de valoare în funcție de acestea.

Six Senses lucrează în acest context pentru ca oaspeții săi, potrivit surselor companiei, „să nu piardă niciun moment al șederii lor pentru a profita la maximum de proprietăți, fiecare dintre ele unice și toate concepute ca locuri extraordinare pentru a se bucura de experiențe îmbunătățite pentru a se apropia de stilul de viață și de conceptul holistic de bunăstare pe care îl promovează brandul”.

Sebastien Styger, director de Vânzări și Marketing Six Senses pentru EMEA și America (al treilea de la dreapta), împreună echipa sa la prezentarea din cadrul Road-Show Spain 2022.

1.-Nevoia de reconectare

O nevoie care ține de dorința de a se bucura de timp de calitate cu familia și prietenii, dar și cu sine precum, precum și de a restabili contactul cu natura.

În acest sens, Styger a subliniat că „vacanțele în familie, chiar intergeneraționale, sunt o modalitate excelentă de a le reseta. Această presupune să se considere că, copii au nevoie de la fel de multă varietate și aventură ca și părinții lor, așa că atât dotările, cât și programarea activităților de calitate trebuie să le includă în mod specific”.

Six Senses Ibiza.

Un bun exemplu în acest sens sunt activitățle pe care Six Senses Lammu, în Maldive, multe dintre ele în apă, pentru ca acei „viitori conservatori”, acum copii de șase ani și peste, să poată desfășura experimente științifice interesante, să exploreze oceanul prin snorkeling sau învăța să facă propriile videoclipuri de conservare ca parte a programului Junior Marine Biology. Complexul oferă vile de familie cu vedere la mare cu atracții suplimentare pentru cei mici, precum o terasă în varful unui copac sau o piscină privată.

Mai multe știri despre tendințe în turismul de lux în știrea: Zece tendințe în turismul internațional de lux pentru 2022.

Grupurile mari de familie au nevoie, de asemenea, de camere mai mari și mai conectate, care să le ofere mai multe oportunități de a fi împreună și activități de care să se bucure. Reconectarea a devenit o tendință mai puternică cum nu a fost până acum. De aceea, Six Senses a activitat figura unui Guest Experience Maker special dedicat garantării satisfacției maxime a acestor familii călătoare.

2.-Preocuparea pentru o bunăstare cuprinzătoare

Această îngrijorare înseamnă să te simți bine fizic și psihologic, pe lângă nevoia de a reîncărca energie. Călătorul caută să se deconecteze de rutina zilnică pentru a se reconecta el însuși și că această experiență să fie un punct de tranziție catre un stil de viață mai sănătos și mai autentic. Acest călător foarte exigent selectează experiențe care duc la schimbări durabile și benefice în viața lui. Potrivit prognozelor Global Wellness Summit, rata medie anuală de creștere a turismului wellness între 2020 și 2025 va fi 20,9%, depășind orice alt segment.

Six Senses răspunde acestei tendințe în voga cu tratamentele și ritualurile spa-urilor sale și oferta sa de retrageri care combină exercițiul fizic, adesea în natură, cu activități precum yoga și meditația, precum și o dietă naturală. Cu o durată de câteva zile până la o săptămână întreagă, aceste programe de creștere personală se concentrează pe obținerea reechilibrării personale, reîncărcarea energiei și dotarea oamenilor cu instrumente necesare pentru a continua să se simtă bine atunci când se întorc la viața de zi cu zi.

Sezonul retragerilor de la Six Senses Duoro Valley, în Portugalia, și Six Senses Ibiza oferă o varietate de programe de-a lungul acestui an în cadrul natural, axate pe modul de recuperare a vitalității și, respectiv, de reformulare a tiparelor de somn.

  1. – Valoarea sustenabilității

Sustenabilitatea la toate nivelurile, înțeleasă ca și conservarea mediului natural și social, cu referire la respectul pentru modul de viață și tradițiile comunităților locale. Nu este o modă trecătoare sau o simplă problemă de imagine, ci un megatrend în plină expansiune care va marca decisiv următoarele decenii, în care călătorii înșiși sunt cei care evoluează către această cerință.

Six Senses Duoro Valley, în Portugalia.

Angajamentul față de sustenabilitate, așa cum a subliniat Styger, „este o piatră de temelie a filozofiei Six Senses și fiecare dintre proprietățile noastre are propria dezvoltare în acest domeniu, inclusiv acțiuni de implicare a oaspeților în tot ceea ce se face, cum ar fi laboratoarelor noastre Earth Lab„.

Este o valoare ambițioasă care depășește cu mult eonomisirea sau reciclarea energiei, implicând gastronomie și cultură, de exemplu, în modelul său de gatit slow food sănătos și natural, cu ingrediente organice, produse recolatate din grădina însăși sau achiziționate de la producătorii lor.

Următoarele deschideri în 2022

În următoarele câteva luni, Six Senses va adăuga patru noi proprietăți în portofoliul său în destinații unice din întreaga lume: Roma, Maldive, Elveția și Arabia Saudită. 

Astfel, Six Senses Rome se va deschide în toamnă în inima capitalei italiene, ocupând Palazzo Salviati Cesi Mellini, din secolul al XVII-lea, care va găzdui și un Six Senses Kanuhura este programat să fie deschis în decembrie, alăturându-se brandului ca o proprietate „soră” a lui Six Senses Laamu, în Maldive. Stațiunea va oferi 80 de vile private deasupra apei sau pe plajă și va vaea un Six Senses Spa.

Six Senses Crans-Montana se va deschide la timp pentru sezonul de iarnă care va veni în apropriere de satul elvețian Crans, cu 47 de apartamente și 17 reședinte de lux care oferă experiența autentică de cabană elvețiană pe tot parcursul anului. Tot la sfârșitul anului 2022, Six Senses Southern Dune, The Red Sease va deschide publicului în vestul Arabiei Saudite, cu 76 de unități de cazare, Experiența deșertului și punerea lui în valoarea ca peisaj unic va fi unul dintre punctele forte ale acestei proprietăți excepționale.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.