Shadow

Cum arată primul hotel Kempinski din Israel?

Lanțul hotelier Kempinski anunță deschiderea hotelului The David Kempinski Tel Aviv, fiind cea de-a 80-a deschidere globală a brandului și prima proprietate din Israel. Găzduită într-un zgârie-nori cu 34 de etaje proiectat de Feigin Architects, proprietatea cu 250 de camere și apartamente va deveni, fără îndoială, standardul pentru turiștii care își doresc o vacanță de lux în Tel Aviv. Tarifele pentru o cameră standard la The David Kempinski Tel Aviv încep de la 550 USD.

Printre punctele de atracție ale proprietății se numără 56 de apartamente cu vederi panoramice la Marea Mediterană, dar și piscina de pe acoperiș destinată exclusiv oaspeților hotelului.

THE DAVID KEMPINSKI TEL AVIV (Israel) - opiniones y comentarios - hotel - Tripadvisor

Suita David Penthouse are o piscină privată de 32 de metri lungime

Cea mai spectaculoasă cameră este suita triplex-penthouse, cu o suprafață de peste 370 mp, cu vedere panoramică la mare și ferestre de șase metri din podea până în tavan. Penthouse-ul include două dormitoare cu băi private, living room, o sală de sport și o terasă privată cu o piscină infinity de 32 metri care se pierde în orizont.

5 restaurante cu specific internațional

Condus de bucătarul premiat Mor Cohen, The David Kempinski Tel Aviv găzduiește cinci restaurante, repartizate pe mai multe etaje: Restaurantul Sereia, un restaurant cu specific pescăresc; Sereia Lounge, care oferă un meniu bazat pe produse bio; Horizon Lounge la etajul 22; barul de la piscină care oferă gustări ușoare și băuturi răcoritoare și Common Bar, un concept de bar doi în unu, care include un bar de trabucuri marca Cohiba Atmosphere, precum și primul bar de whisky House of Macallan din Israel.

OKOA Spa, zona de wellness cu 11 săli de tratament

Pe lângă spațiile de cazare și ofertele sale culinare, OKOA Spa găzduiește 11 săli de tratament, inclusiv două săli cu jacuzzi pentru cupluri, o sală de sport complet echipată, o saună uscată și umedă și o zonă de relaxare. David Kempinski Tel Aviv oferă spații de întâlnire și conferințe de ultimă generație, cu catering intern realizat de bucătarul de renume mondial Omri Magal, care poate găzdui până la 500 de invitați pentru evenimente private, nunți, convenții și întâlniri de business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.