Shadow

The Social Hub obține o refinanțare de 566 de milioane de euro pentru a-și mari portofoliu

The Social Hub a obținut o linie de refinanțare de 566 de milioane de euro de la Aareal Bank și de la doi creditori participanți pentru „a continua să investească în creșterea și calitatea platformei noastre”, potrivit lui Charlie McGregor, CEO și fondator al TSH, cunoscut anterior sub numele de The Student Hotel

The Social Hub oferă un concept hibrid de ospitalitate în care coexistă coworking, evenimente, hotel, camere de ședere prelungită și cazare pentru studenți.

Portofoliul este format din 13 unități și aproape 7.000 de camere în Țările de Jos, Franța, Regatul Unit și Spania. Compania are în pregătire 3.000 de camere în Europa.

Mai multe informații despre The Social Hub în

The Social Hub și conceptul său de cazare: partajarea pentru a câștiga toată lumea

The Student Hotel a obținut o finanțare de 300 de milioane de euro

The Social Hub obține o refinanțare de 566 de milioane de euro pentru ași mari portofoliu
Unități de cazare The Social Hub.

Suntem bucuroși să împărtășim faptul că, încă o dată, modelul nostru hibrid unic și-a dovedit eficiența, iar creditorii au dat dovada de putere și încredere în The Social Hub”, a declarat Charlie McGregor, menționând că „suntem încântați să putem încheia parteneriate cu creditori experimentați precum Aareal Bank și Rabobank, care înțelege cerințele afacerii noastre și demonstrează o puternică expertiza locală și ooperațională”.

„Refinanțarea cu succes a portofoliului nostru ne va permite să continuăm să investim în creșterea și calitatea platformei noastre din Europa, cu viitoarele hoteluri în San Sebastian, Glasgow, Roma, Florența și Porto în următoarele 18 luni”, a adăugat el.

Michelle Weiss, director de proprietăți hoteliere la Aareal Bank, a declarat că este „încântată să stabilească această relații cu un brand și un operator hotelier atât de unic precum TSH”, deoarece compania „oferă combinația perfectă de vitalitate, stil și funcționalitate într-un concept care s-a dovedit a fi foarte rezistent și atractiv”.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.