Shadow

Tendințe hoteliere care vor deveni realitate în Marea Britanie în 2019

Regatul Unit al Marii Britanii va găzdui anul viitor noi hoteluri care prezintă ultimele tendințe în hoteluri de design și lux, unele dintre ele situate în clădiri istorice, precum și cele mai tehnologice sau tematice, de exemplu ăn lumea berilor artizanaleRobert de NiroHard Rock Hotel sau Yotel, sunt unii dintre protagoniști acestor deschideri. 

 

Londra

Robert de Niro intenționează să-și deschidă primul hotel din Londra cu BD HotelsThe Wellington, în Convent Garden. Acesta va avea 83 de dormitoare, două restaurante, un club exclusivist, o cafenea de produse selectate, spa și piscină.

Hard Rock Hotel, situat pe colțul dintre Oxford Street si Park Lane în ceea ce până acum era Cumberland Hotel, a început să funcționeze în primăvara acestui an, oferind 1.000 de camere și suites, precum și două baruri și un Hard Rock Cafe.

Render al viitorului hotel Hard Rock din Londra, care va fi deschis primăvara viitoare.
Render al viitorului hotel Hard Rock din Londra, care va fi deschis primăvara viitoare.

De asemenea, lanțul Art’otel a inaugurat primul său hotel din Londra în cartierul Hoxton, un hotel de design contemporan și cu 350 de camere repartizate pe 18 etaje, care se va numi Art’otel Hoxton.

 

Manchester

Au început deja lucrările de constructie în Manchester hotelului Dakota Deluxe, de 137 de camere, al treilea al lanțului de hoteluri de lux cu același nume, care este deja prezent în Glasgow și Leeds. Deschiderea sa este planificată pentru primăvară. Cu câteva luni mai devreme, în luna ianuarie, va fi inaugurat Indigo Machester Victoria Station Hotel, cu 187 de camere de design contemporan.

Viitorul Indigo Manchester Victoria Station Hotel va găzdui 187 de camere de design contemporan.
Viitorul Indigo Manchester Victoria Station Hotel va găzdui 187 de camere de design contemporan.

Orașul va debuta anul viitor și un nou cartier din fostul sediu al Granada Studios, St. John, unde se vor reuni afacerile, cultura și locuirea. Cu o combinație de case rezidențiale, hoteluri, birouri, străzi confortabile și piețe pline de viață, cartierul va păstra multe dintre clădirile originale, cum ar fi iconicul Bonded Warehouse, dar și clădiri noi cum ar fi Factory Manchester.

 

Birmingham

The Grand una dintre cele mai iconice clădiri din Birmingham, va fi restaurată pentru a deveni un hotel de lux de 180 de camere cu bar și restaurant, spa și o piscină infinită, cu data deschiderii la începutul anului 2019.

Emblematica clădire The Grand, în Brimingham, a devenit un hotel de lux la începutul acestui an.
Emblematica clădire The Grand, în Brimingham, a devenit un hotel de lux la începutul acestui an. Imagine: Tom Bird

The Crescent prevede, de asemenea, inaugurarea sa în același an în orașul termal istoric Buxton, în Derbyshire. Acesta va fi amplasat în clădirea istorică palatală cu același nume și cu interes arhitectural ridicat, a cărei restaurare va transforma hotelul într-un hotel spa de 5 stele, cu 80 de dormitoare.

 

Scoția

Yotel va deschide primul său hotel în Endiburgh în primele luni ale anului 2019, cu 280 de camere. Pe de altă parte, fabrica de bere BrewDog a anunțat intenția sa de a construi primul hotel a cărui temă se va învârti în jurul berii artizanale, denumită The Doghouse, pe lângă faptul că va include o imersie a hotelului în această activitate și o extindere a fabricii sale din Aberdeenshire, la nord de Scoția.

 

Un lac artificial pentru a face surf în Bristol

Însă inovația nu se limitează la sectorul hotelier, deoarece în toamnă se va deschide The Wave Bristol, un lac artificial în care să poți face surf mulțumită tehnologiei de ultima oră în crearea undelor artificiale, capabile să genereze până la 1.000 de valuri de calitate pe oră. Lacul va avea trei zone de surf, în funcție de diferite niveluri de utilizatori, precum și centru de surfing de înaltă performanță pentru sportivii de elită și profesioniștii aspiranți.

 

Situat într-un mediu de grădini senzoriale, medicinale și culturi la un capăt al orașului, The Wave va avea și piscină, cafenea, centru educațional, camping și magazin de surf. Proiectul va facilita accesul publicului la acest sport, dar își propune și să educe și să inspire populației în teme legate de conservarea marină și chiar și de un stil de viață mai sănătos.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.