Shadow

Seychelles își va deschide granițele începând cu 25 martie

Arhipelagul Seychelles, situat în Oceanul Indian, a anunțat că își va deschide granițele către toți turiștii internaționali începând de mâine, 25 martie, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu, deși va cere un test PCR cu rezultat negativ efectuat cu cel 72 de ore înainte de plecare. De moment, vizitatorii din Africa de Sud nu vor putea intra până nu se va efectua o nouă examinare. 

Decizia de a revizui și de a relaxa procedurile de intrare în această campanie de vaccinare pe care țara a inițiat-o la începutul anului, așa cum a declarat ministrul afacerilor externe și turismului, Sylvestre Radegone, după reuniunea Comitetului grupului de lucru pentru turism.

Pentru a accesa arhipelagul vizitatorii vor trebui să depună un test PCR negativ efectuat cu 72 de ore înainte de plecare și nu va exista cerința de carantină sau restricții de circulație la intrarea în insule. În plus, șederea minimă în unitățile de cazare nu se va mai aplica la sosire.

Cu toate acestea, vizitatorii vor trebui să urmeze alte măsuri de sănătate publică puse în aplicare de pandemia de COVID-19, inclusiv utilizarea măștilor de față, distanțarea socială și igiena sau spălarea mâinilor.

Noile măsuri oferă vizitatorilor acces și la toate zonele comune din cadrul instalațiilor hotelului, inclusiv baruri, piscine, spa-uri și un club pentru copii.

„Campania de vaccinare a fost destul de reușită. Guvernul a făcut tot posibilul pentru a se asigura că populația este protejată. Am ajuns acum la un punct în care deschiderea frontierelor noastre mai departe este următorul pas pentru a ne permite redresarea economică„, a spus ministrul.

„Măsurile care sunt anunțate reflectă în general recomandările partenerilor noștri turistici și au fost realizate în consultare deplină și cu sprijinul autorităților noastre sanitare„, a adăugat el.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.