Shadow

Saga Cruises va permite doar pasagerilor vaccinați să urce la bord

Compania britanică Saga Cruises a fost prima companie de croazieră care a anunțat că, atunci când își va relua croazierele în 2021, toți pasagerii care se vor îmbarca pe navele lor vor trebui să fie vaccinați împotriva COVID-19. 

 

„Sănătatea și siguranța clienților noștri au fost întotdeauna prioritatea noastră numarul unu la Saga, motiv pentru care am luat decizia de a cere ca toți cei care călătoresc cu noi să fie complet vaccinați împotriva COVID-19”, a anunțat compania într-un comunicat. 

 

Mai precis, aceasta detaliază faptul că, călătorii trebuie să fi primit dozele necesare pentru a fi imuni cu cel puțin 14 zile înainte de data plecării

 

Compania de transport maritim susține că „clienții nostri doresc siguranța vaccinului și să știe că și alții care călătoresc cu ei sunt vaccinați”. 

 

Saga a subliniat că aceste noi politici de vaccinare se adaugă la alte măsuri de securitate pe care le-a implementat pentru a evita orice contagiune la bord. 

Spirit of Adventure, una dintre navele Saga Cruises.

 

În plus, față de vaccin, pasagerii vor trebui să facă un test COVID-19 înainte de călătorie, precum și un examen medical complet. 

 

În ceea ce privește navele sale, acestea vor naviga cu maxim 800 de persoane

 

Începând din mai

Compania de transport maritim intenționează să își reia croazierele, suspendate de pandemie, începând cu luna mai, suficient timp pentru ca pasagerii săi să fie vaccinați, potrivit acestuia. 

 

Trebuie amintit faptul că Regatul Unit, unde se află Saga Cruises, a fost prima țară din lume care a început vaccinarea împotriva coronavirusului, în decembrie anul trecut, și este în prezent a doua țară, doar în spatele Israelului, cu un procent mai mare de populație imunizată. 

 

Saga Cruises a fost prima companie de croazieră care a anunțat oficial că va cere pasagerilor să fie vaccinați împotriva COVID-19 pentru a călători pe navele sale.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.