Shadow

Ryanair a încheiat un acord cu Amadeus pentru a-și extinde zborurile corporate

Ryanair își extinde oferta de călătorii de business prin intermediul unui acord cu Amadeus. „Odată cu integrarea conținutului său în platforma Amadeus Travel Platform, vânzătorii de călătorii. „Odată cu integrarea conținutului său în platforma Amadeus Travel Platform, vânzătorii de călătorii și corporațiile vor avea la dispoziție o gamă mai largă de opțiuni de călătorie”, a declarat José Luis Aragón, vicepreședinte regional al Air Distribution Europe al platformei menționate

Într-un context de inflație ridicată, „companiile pot fi încrezătoare că nu vor crește vertiginos costurile lor de călătorie datorită tarifelor mici ale Ryanair”, precizează compania aeriană, menționând că tot mai multe companii și clienți revin la întâlniri față în față, adaugă acesta.

Prin această decizie, compania aeriană își extinde oferta de călătorii de business „permițând clienților corporate un access mai mare la rețeaua noastră de rute de lider de piață, la frecvențele ridicate, la punctualitate și la tarifele low-cost imbatabile”, spune Dara Brady, reprezentantul companiei aeriene.

„Suntem foarte încântați că Ryanair a ales să valorifice tehnologia Amadeus pentru a-și susține strategia de distribuție”, a declarat José Luis Aragón.

În 2017, compania aeriană irlandeză low-cost a pus capăt acordului de distribuție cu Amadeus după ce nu a reușit să ajungă la un acord pentru reînnoirea acordului comercial. Cu toate acestea, în ultimele luni relația a fost repusă pe calea cea bună.

Ryanair are o rețea cu peste 3.000 de zboruri zilnice în peste 235 de destinații în 36 de țări.

A se citi articolul Amadeus și Ryanair întăresc legăturile printr-un nou parteneriat de distribuție.

Ryanair subliniază că, în timp ce contribuie la reducerea costurilor de călătorie, „îi va ajuta să își gestioneze amprenta de carbon având cele mai mici emisii de CO2 pe pasager/kilometru dintre toate companiile aeriene europene importante”.

Această intenționează să transporte peste 185 de milioane de pasageri în acest an, cu 30% mai mult decât înainte de pandemia de Covid, și să ajungă la 225 de milioane de utilizatori până în anul fiscal 2026.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.