Shadow

Rezervările TUI Group sunt la 90% din vara 2019

„Elanul rezervărilor continuă să fie încurajator”, a spus TUI Group la prezentarea rezultatelor celui de-al treilea trimestru fiscal, subliniind că în trimestrul al treilea au călătorit 5,1 milioane de clienți pentru toată vara. În aceast moment, rezervările sunt la 90% din volumul realizat înainte de pandemie și, dacă iulie și august sunt analizate, la 93%. 

 

Cu aceste rezultate preliminare, TUI și-a reiterat așteptarea de a „aproape atinge” nivelul rezervărilor din anul 2019, deși în cazul specific TUI Deutschland acestea au crescut cu aproximativ 20% de la ultima actualizare din mai, față de aceeași rezervare pentru vara anului 2019. 

 

Mai multe informații

TUI aproape de a atinge punctul de echilibru în al treilea trimestru

Vara 2022: TUI are încredere ca va ajunge la rezervările din 2019

 

Grupul de turism a subliniat că prețurile medii “sunt la un nivel foarte ridicat pentru vara anului 2022″ cu o creștere de 18%. Asta pentru că turiștii rezervă mai multe pachete și servicii de valoare mai mare, cum ar fi upgrade de camere și sejururi mai lungi, lucru care a fost evidențiat și de către operatorul de turism DER Touristik, așa cum se explică în All inclusive-ul crește în rândul turiștilor germani

 

De fapt, cei 5,1 milioane de clienți din trimestrul al treilea se traduc într-o cifră de afaceri de 4,430 miliarde de euro, înmulțind de aproape șapte ori cei 650 milioane euro pentru aceeași perioadă a anului 2021. 

 

„Cifrele după nouă luni confirmă tendințele și așteptările noastre 2022. Ne confruntăm cu o vară puternică de călătorii. TUI este securizat și din punct de vedere economic și operațional a revenit pe drumul cel bun când predau președinția lui Sebastian Ebel pe 30 septembrie”, a spus el. CEO-ul TUI, Fritz Joussen, după ce a remarcat că „toate zonele au revenit la normal după coronavirus”. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.