Shadow

Proiectele hoteliere Meliá din Albania

Meliá Hotels International a anunțat două proiecte în Albania, Meliá Durres, cu deschiderea prevăzută în 2020, și Meliá Tirana, care va fi deschis în 2021. 

 

Lanțul subliniază că, datorită noilor măsuri promovate în Albania pentru stimularea turismului și a oportunității deosebite oferite de Concord Group, Meliá a dorit să se implice în dezvoltarea sectorului hotelier la destinație și să-si extindă aria de influență în Mediterana cu cele două proiecte în țară, Meliá Durres și Meliá Tirana. 

 

Pentru aceasta, Compania se bazează pe poziția sa de lider internațional pe segmentul de vacanță, pe experiența sa și palmaresul său impecabail în destinații de pionerat, precum și recunoașterea specifică a brandului său în Mediterana, unde Meliá Hotels International este un actor dominant. 

 

Meliá Durres, situat în al doilea cel mai important oraș din țară, intenționează să se poziționeze ca referință în această destinație emergentă cunoscută drept „noua perlă a Mediteranei”, datorită locației sale geopolitice, plajelor sale și diversității lor naturale. Hotel de cinci stele de pe plaja Gjiri I Lalzit, va oferi 400 de camere într-un complex în care oaspeții se pot bucura de o ofertă complementară extinsă. Meliá Durres va avea printre altele, o ofertă gastronomică bogată în opt restaurante, mai multe piscine, exclusivul YHI Spa, centru de fitness, beach club, centru de convenții și parcare

 

În cadrul evenimentului de prezentare, María Zarraluqui, Vicepresedinte Global pentru Extindere al Meliá Hotels International, a afirmat că „găsindu-ne în punctul care va fi localizat viitorul Meliá Durres, înțelegem și mai mult potențialul acestei destinații care, datorită forțelor sale naturale și pariului pentru dezvoltarea turistică de calitate de către guvern și investitori locali cheie precum Concord Group, devine una dintre destinațiile preferate ale Mediteranei. Suntem foarte mândri că facem parte din acest viitor și că putem contribui la experiența noastră”. 

 

Meliá Hotels International, care a anunțat și hotelul Meliá Tirana (2021), își consolidează astfel poziționarea internațională în Marea Mediterană, extinzându-și prezența în Adriatic, unde operează deja diferite hoteluri în Croatia și Muntenegru. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.