Shadow

Primul resort Kimpton din Europa se va deschide la sfârșitul verii

Kimpton Hotels & Restaurants va deschide la sfârșitul acestei veri Kimpton Aysla Mallorca, primul resort din Europa și care va rămâne deschis pe tot parcursul anului. Hotelul va fi, de asemenea, primul hotel de lux IHG de pe insulă. 

 

Kympton Aysla Mallorca este situat în Santa Ponsa, la 14 km de Palma de Mallorca și la 20 de minute de aeroport. Hotelul proiectat de arhitectul local Guillermo Reynés are 79 de camere distribuite în jurul teraselor centrale în stil Mallorca. 

Hotelul are 79 de camere.

 

Hotelul dispune de două psicine exterioare, una dintre ele înconjurată de nisip adevărat, emulând faimoasele plaje ale insulei; o piscină interioară; terenuri de tenis; un studio de yoga și un spa cu șapte săli de tratament. De asemenea, oferă 300 m2 pentru întâlniri și evenimente, două restaurante și baruri (ZAYT Pool Kitchen & Garden Deli si SABA Restaurant Bodega & Bar). 

Una dintre piscine este înconjurată de nisip adevărat, emulând plajele insulei.

 

În 2022, Kimpton Hotels & Restaurants va continua să crească, deoarece încă șapte deschideri sunt în așteptare. De asemenea, brandul își va face debutul în Bali în acest an, iar mai multe hoteluri sunt în pregătire pentru Germania, Mexic, Malaezia, China, Hong Kong și Țările de Jos în următorii trei până la cinci ani. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.