Shadow

Premiile WTTC acordate companiilor turistice, destinațiilor și guvernelor

La închiderea summit-ului organizat de World Tourism and Travel Council (WTTC), s-au acordat la cea de-a cincisprezecea ediție a premiilor Tourism for Tomorrow (turismul de mâine), care recunosc inițiativele turistice inspirate și referințe globale. În acelasi timp, au fost acordate Premiile WTTC Global Champion Awards, acordate guvernelor țărilor care, prin conducerea lor, au făcut diferența prin politici și initiative unice publice care sporesc competitivitatea sectoarelor lor turistice

Câștigătorii Premiilor Tourism for Tomorrow 2019 au fost următoarele:

  • Premiul pentru Acțiunea Climatică pentru proiectul Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba.
  • Premiul pentru investiții în oameni pentru Lemon Tree Hotels Limited, India.
  • Premiul pentru administrația de destinație pentru Consiliul Destțnațiilor Durabile din Sfântul Kittis și Nevis.
  • Premiul pentru impactul social pentru Awamaki, Peru.
  • Premiul Changemakers pentru SEE Turtles, Statele Unite.

În mod specific, aceste premii disting practicile de afaceri cu standarde de înaltă calitate, care conduc la o creștere durabilă și se dedică schimbării și transformării în contextul unei ecuații formate de oameni, de planetă și de beneficii generale.  

Premiile sunt acordate de un juriu de cadre universitare, oamenii de afaceri, ONG-uri și reprezentași ai guvernului, sub conducerea lui Graham Miller, decan executiv și profesor de sustenabilitate la Universitatea din Surrey.

Fiona Jeffrey, președintele Premiilor WTTC Tourism for Tourism, a subliniat că obiectivul acestor premii este „să încurajeze industria noastră să aibă un impact pozitiv asupra generațiilor actuale și viitoare”. El a citat rezultatele sondajului recent al WTTC, care arată că 67% dintre călători ar lua în considerare agenda de viabilitate a unei companii de turism în momentul rezervării, în timp ce 48% ar plăti mai mulți bani pentru a călători în mod durabil.

La rândul său, Gloria Guevara, președinte și CEO al WTTC, a reamintit că în 2018 sectorul călătorului și turismului a contribuit cu 10,4% din PIB-ul mondial și a sprijinit 319 milioane de locuri de muncă în întreaga lume. „Prin urmare, este esențial să continuăm să creștem în cel mai durabil și responsabil mod posibil”.

Sursă: hosteltur.com

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.