Shadow

Plățile virtuale vor îmbunătăți gestionarea călătoriilor de business

„Cea mai mare plângere a angajaților vine din cauza faptului că trebuie să plătească deplasările de servicu din propiul buzunar”, lucru care poate fi evitat prin implementarea cardurilor virtuale și a altor soluții integrate, potrivit unui studiu privind transformarea digitală comandat de Amadeus Cytric Solutions de la Forester, care a fost realizat în 11 țări.

Pentru 73% dintre managerii chestionați din Spania, plățile virtuale sunt cea mai apreciată funcționalitate într-o platformă cuprinzătoare de management al călătoriilor și cheltuielilor. În total, 55% dintre cei chestionați consideră că unul dintre cele mai mari avantaje obținute cu această metodă este o mai bună vizibilitate și control al cheltuielilor de călătorie.

Pe de altă parte, 52% dintre managerii de călătorii și cheltuieli (T&E) consideră că această tehnologie ajută la reducerea riscului de fraudă și 55% afirmă că instrumentele îmbunătățesc procesele de recuperare a TVA. Prin urmare, securitatea plăților digitale este esențială pentru a crește conversia.

Raportul subliniază că plățile virtuale „dețin cheia pentru a atenua preocupările angajaților cu privire la călătorii și cheltuieli”. 

„Auditarea rapoartelor de cheltuieli poate fi un proces lung și manual, mai ales atunci când angajații trebuie să trimită chitanțe pe hârtie sau când informațiile sunt colectate în instrumente bazate pe foi de calcul. Sistemele complet automatizate, inclusiv plățile digitale, pot fi un răspuns eficient la această provocare„, a declarat Rudy Daniello, vicepreședinte executiv al Amadeus Cytric Solutions.

De la pandemie și de la trecerea la medii de lucru hibride, așteptările angajaților cu privire la tehnologie, „au crescut și a existat o scădere semnificativă a satisfacției angajaților”. 

Prin urmare, „concentrarea pe experiența angajaților folosind tehnologia colaborativă ar putea ajuta la inversarea acestor tendințe, stimulând implicarea, contribuind la o industrie durabilă și reducând costurile pentru companii”, a detaliat Daniello.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.