Shadow

Piața britanică continuă să-și revină: TUI redeschide 300 de agenții

În urma instrucțiunilor de relaxare privind redeschiderea comerțului neesențial în Regatul UnitTUI UK redeschis un număr mare de localuri fizice pentru a capta cererea de călătorie. Există deja aproape 300 de localuri într-un mediu de piață în care au loc știri cu privire la activare

 

Mai exact, distribuția punctelor de vânzare redeschise este următoarea: 246 în Anglia, 23 în Scoția, 25 în Țara Galilor și unul în Jersey. Cu toate acestea, agențiile din Irlanda de Nord rămân închise. 

 

Localurile au fost organizate pentru a respecta distanța socială, cu mai puține puncte de servire și ecrane de metacrilat, informând în același timp clienții că sunt disponibile servicii de finanțare și că este posibilă plata în numerar. 

 

Trebuie amintit faptul că staycation-urile au fost promovate de guvernul din Regatul Unit, și chiar și hotelurile din țara au condus gradul de ocupare în Europa în primele săptămâni ale lunii iulie. Acest lucru implică faptul că emitentul național a manifestat un mare dinamism chiar și pentru călătoriile în interiorul țării, deoarece până acum țara a rămas aproape închisă turismului internațional. Cu toate acestea, începând din 2 august, călătorii vaccinați din Europa și SUA pot intra în Anglia

 

În ceea ce privește turismul emitent în afara țării, fluiditatea plecărilor și, prin urmare, a vânzărilor operatorului de turism, va depinde de următoarele revizuiri ale semaforului. La ultima actualizare, lista verde a fost extinsă în mod semnificativ la alte țări europene precum Austria, Germania, Lituania, Norvegia, România, Slovacia și Slovenia, care au o incidență scăzută și care, după cifre, ar fi trebuit să fie pe lista verde de mult timp. 

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.