Shadow

Nouă nave noi se vor alătura flotei Carnival până în 2022

Carnival Corporation a anunțat că a semnat două memorandumuri strategice pentru construirea a nouă nave noi care vor fi adăugate la flota companiei între 2019 și 2022, acorduri care includ posibilitatea adăugării unui număr mai mare de vapoare. 

Șantierul naval italian Fincantieri și cel german Meyer Werft vor construi cele nouă nave, cu un design de nouă generație și cu cea mai mare eficiență dintre navele companiei.

Cele nouă nave vor fi adăugate flotei din America de Nord șEuropa, precum și în nouă piețe, cum ar fi China. Fiecare va fi proiectată pentru brandul și tipul de clienți pentru care va fi destinată

Nouă nave noi se vor alătura flotei Carnival până în 2022

„Suntem încântați să facem acest următor pas în planul de îmbunătățire a flotei noastre cu aceste două noi acorduri care sunt în concordanță cu strategia noastră pe termen lung de creștere moderată a capacității de-a lungul timpului”, a afirmat președintele și CEO-ul Carnival Corporation, Arnold Donald. El adaugă că este vorba de cele mai eficiente bărci pe care le-a avut vreodată compania, care vor oferi o experiență extraordinară clienților

Potrivit companiei de croazieră, Fincantieri va construi cinci bărci în santierele navale din Monfalcone și Marghera în Italia, în timp ce Meyer Werft se va ocupa de patru, pe care le va construi în cele din Papenburg, în Germania, și Turku, în Finlandia. 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.