Shadow

Norwegian Cruise Line a lansat o platformă pentru rezervarea de zboruri

Compania Norwegian Cruise Line (NCLa lansat NCL Air, o platformă de rezervare de zboruri care permite contactarea unor pachete mai complete, deoarece acestea includ atât călătoriile de croazieră cât și zborul. Compania de transport maritim indică faptul că este dezvoltată pentru a facilita operațiunile agențiilor de turism, care de acum înainte vor avea ocazia să ofere pachete de zbor cu NCL din toate aeroporturile naționale disponibile.

NCL Air, care este disponibil pentru toți agenții înregistrati în motorul de rezervare Book Norwegian, își propune să ofere clienților o mai mare libertate de alegere, prin transformarea modului în care sunt gestionate rezervări fly-cruise, așa cum explică linia de croazieră.

Noua platformă permite accesul în timp real și oferă prețuri actualizate pentru zborurile către plecare din întreaga lume, deoarece acestea sunt disponibile în Amadeus.

Agenții de turism pot beneficia de un proces de rezervat simplificat, care va fi recompensat cu comisionul de croazieră complet pe întregul pachet de zbor.

NCL operează de mai bine de 53 de ani pe piață.

Cu NCL Air, agențiile de turism vor putea oferi zboruri dintr-o mare varietate de aeroporturi și, în acest fel, se vor bucura de tarife exclusive contractate de NCL, cu condiții mai flexibile pentru călători, precum și de tarife restrânse la prețuri mai atractive, sub rezerva anumitor condiții de plată și anulare.

Clienții vor avea posibilitatea de a schimba starea zborurilor lor, putând accesa Premium Economy, Business și First-Class, prin proceduri mai simple. La fel, beneficiază de reducerea prețurilor la croaziere odată cu angajarea pachetului complet cu zborul inclus.

Tarifele includ bagaje la cală, transferuri dus/întors la aeroport și la port, precum și o cazare de o noapte înainte de croazieră, dacă este necesar.

Pentru zborurile incluse în pachet, compania de croazieră va oferi asistență în caz de anulare sau întârziere și se va ocupa de gestionarea soluțiilor alternative de zbor.

„NCL Air este evoluția firească a anagajamentului nostru de a oferi clienților mai multă libertate și alegere, oferind în același timp partenerilor noștri de călătorie cel mai mare sprijin”, a declarat Kevin Bubolz, directorul general pentru Europa al NCL.

La rândul ei, Sonia López, Director de Dezvoltare pentru Spania și Portugalia la NCL, afirmă că „filosofia Partners First, ne obligă să punem partenerii noștri de călătorie în centrul oricărei decizii de afaceri pe care le luăm”. În timp ce a adăugat ca noua platformă „a fost dezvoltată din perspectiva partenerilor noștri de călătorie, deoarece ne străduim să facem tot posibilul pentru ca experiența de rezervare a NCL să fie simplă și ușoară pentru ei”.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.