Shadow

NCL prelungește suspendarea croazierelor sale până la 30 noiembrie

Compania Norwegian Cruise Line (NCL) a anunțat că croazierele sale vor continua să fie suspendate până la sfârșitul lunii viitoare, inclusiv plecările între 1 și 30 noiembrie pentru cele trei branduri de croaziere ale sale: Norwegian Cruise Line, Oceania Cruise și Regent Seven Seas Cruises. 

 

După cum a explicat Kevin Bubolz, directorul general al NCL pentru Europa, într-un interviu acordat pentru HOSTELTUR, reluarea activităților companiei „nu este un proces ușor, vor dura câteva luni până când întreaga flota va fi din nou operațională”. 

 

„Este o situație foarte volatilă și fiecare țară a luat direcții diferite. Lucrăm la între 10 și 15 scenarii diferite pentru a vedea cum să începem”, a adăugat el. 

 

În acest fel, după mai multe amânări ale reluării croazierelor anunțate de companie de la începutul crizei de sănătate provocate de COVID-19, compania de transport maritim și-a amânat din nou călătoriile. 

Cu o flotă de 28 de nave și peste 59.000 de cabine, brandurile grupului oferă itinerarii spre peste 490 de destinații din întreaga lume. Până în 2027 compania intenționează să inaugureze încă nouă nave.

 

Printr-o declarație, compania asigură că va lucra în continuare cu guvernele și autoritățile locale, și cu echipa de experți internaționali a Healty Sail Panel, pentru a lua măsurile necesare pentru a-și proteja pasagerii, echipajul și comunitățile vizitate. 

 

Această entitate de sănătate, creată în iunie de NCL și Royal Caribbean Group, și-a prezentat recent recomandările la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite. O serie de sugestii pot fi utilizate ca un ghid pentru sănătate publică și măsuri preventive de către companiile de transport maritim. 

 

Compania indică faptul că pasagerii care au anulat călătoriile cu companiile menționate mai sus ar trebui să contacteze agentul de turism sau linia de croazieră pentru mai multe informații. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.